Sådan slipper du af kabel og ser stadig alt, hvad du vil

Ifølge "Money Talks News" er den gennemsnitlige kabelregning $ 75 pr. Måned eller mere. For flere år siden var det nødvendigt at betale denne form for pris for at se alle de shows og film, du ønskede. Folk, der ønskede premium-filmkanaler og sportskanaler, måtte betale endnu mere. I dag er det ikke nødvendigt at have kabel til at se dine yndlingsfilm og tv-shows. Der er nu mange muligheder for at erstatte din kabel-tv-boks, mens du stadig kan se dine yndlingsprogrammer og film.

Se dine yndlings-tv-episoder på de forskellige tv-netværkswebsteder. Mens ikke alle netværk udsender deres shows online, gør mange af de store netværk som ABC og CW det.

Tilmeld dig en af ​​Netflixs månedlige abonnementsplaner. En plan tillader brugere ubegrænset streaming af tv-shows og film, der er tilgængelige i deres streamingbibliotek. Den anden plan giver brugerne mulighed for at leje dvd'er fra deres store bibliotek. Den tredje plan tillader både streaming og DVD-udlejning.

Tilmeld dig Hulu. Hulu ligner Netflix, bortset fra at webstedet ikke tilbyder nogen DVD-lejeplan. Brugere kan se tv-udsendelser og film direkte på deres computer gratis. Hulu Plus-planen tilbyder en abonnementsplan til at se shows og film på andre enheder end din computer.

Tilslut en antenne til dit tv. På grund af overgangen til digitalt tv i 2009 kan mange mennesker få mindst et par kanaler med kun en antenne. Antallet af tilgængelige kanaler afhænger af den type tv, du har.

Lej film og tv-shows via tjenester som Blockbuster On Demand, Amazon Instant Video eller iTunes Store. Disse tjenester er nyttige, hvis du vil se nyere film, end der er tilgængelige på Netflix eller Hulu.

Se live sport gratis via ESPN3, afhængigt af hvilken internetudbyder du har. MLBtv tilbyder $ 80 om året medlemskab til at se baseball.

Opbyg din samling af film og tv-shows til ting, du ikke kan se på anden måde. Tjek brugte butikker i dit område, eller køb brugt fra Amazon og andre onlinebutikker for at spare penge.

Tips

Mens de fleste af disse tjenester er tilgængelige for at se via din computer, er der en måde at se dem på dit tv på. Afhængigt af hvilken type computer og tv du har, kan du muligvis forbinde din computer til dit tv. Hvis du har en spilkonsol som Wii eller PlayStation 3, kan du få adgang til Netflix og nogle andre onlinetjenester. Andre muligheder for at få adgang til Internettet via dit tv inkluderer Apple TV, Google TV, Roku Digital Video Player og visse Blu-ray-afspillere.