Sådan konverteres et videobånd til digital cd (6 trin)

Mange af os har gamle videobånd, der ligger rundt med optagelser fra familiebegivenheder, såsom bryllupper, fødselsdagsfester og collegeeksamen. Desværre er videobåndoptagere imidlertid på vej ud til fordel for DVD-afspillere og mediecentre. Der er fordele ved at overføre dine elskede videominder til cd'er. Du kan nemt hoppe mellem scener eller kapitler, og cd'er er meget mere holdbare end videobånd.

Trin 1

Indsæt dit videobånd i dit videokamera. Hvis du konverterer hele båndet, skal du sørge for, at det spoles tilbage til begyndelsen af ​​båndet. Hvis du kun overfører en bestemt scene, skal du cue båndet til den scene.

Trin 2

Tilslut konverteringskablet til videokameraet ved hjælp af firewire. Sæt den anden ende i din CD-optager. Denne metode giver dig en kopi af dit videobånd i realtid. Dette er den anbefalede måde at konvertere videoer til CD.

Trin 3

Indsæt en tom cd i dvd-optageren.

Trin 4

Tryk på knappen "Afspil" på dit videokamera. Instruer din optageenhed til at begynde at optage videooverførslen. Dette gøres normalt i realtid, selvom nogle DVD-optagere har en harddisk installeret, så du kan optage videoen og overføre den på et senere tidspunkt.

Trin 5

Lad båndet spille gennem de scener, som du ønsker at konvertere til CD.

Brænd en kopi af din cd. Brug redigeringssoftware, hvis du vil redigere optagelserne, da når du først brænder cd'en, kan du ikke redigere den. Du vil dog være i stand til at lave en kopi af cd'en og redigere den nye version i processen.