iOS 5 Beta 1 udløber den 4. august

Hvis du kører iOS 5 beta 1 på din iPhone, iPad eller iPod touch, kan du være interesseret i at vide, at betaen indeholder en automatisk udløbsdato den 4. august .

For dem med korrekt adgang til de nyeste beta-udgivelser fra iOS Dev Center, er det ikke et problem, så længe du opgraderer til de nyeste betas, da de bliver tilgængelige fra Apple. Dette efterlader dem, der havde en ven aktiveret deres UDID, eller hvem brugte VoiceOver-tweak til at køre iOS 5 på en iPhone uden en dev-konto - det kunne meget vel påvirke dig. Hvis du kører beta uden en dev-konto, foreslår jeg nedgradering fra iOS 5 beta, før dette bliver et potentielt problem, du vil ikke sidde fast med en ubrugelig iPhone den 5. august.

Udløbsdatoen blev opdaget og tweeted af jailbreak developer @ ih8sn0w i aftes:

Dette tip blev sendt til os som et antydning af iOS 5-udgivelsesdatoen, som Apple har annonceret, vil være i efteråret i år, men jeg tror ikke, det er tilfældet. Mest oplagt er, at den 4. august ikke er i efteråret, men også der er den vedvarende rygte om en september iOS-begivenhed, som for mig virker som en god kandidat til den nye OS-lancering. Du kan også se på slutdatoen for September 20 til Back to School Promo som en indikator for en september-begivenhed. Selvom denne års studiopræsentation ikke tilbyder en iPod touch, afsluttes disse promos, før en ny iPod frigives. Det er bare en hunch, men hvis Apple siger Fall, ville jeg tro det.

Tak til dekan for at sende dette ind via iDB.