Sådan får du adgang til Winamp Album Art

Elementer, du har brug for

  • Winamp 5.56

  • Musikfil

  • Albumbillede

Winamp er en gratis medieafspiller med funktioner som support til forskellige lydformater - MP3, AU, AAC - og videoformater - MMV, MPEG, AVI. Du kan også bruge den til at være vært for et internetradioprogram.

Winamp viser albumcoverkunst, når en sang afspilles. Imidlertid har musik undertiden ikke et albumomslag, eller er det ikke registreret med albumomslaget. Der er et par forskellige måder at få adgang til og redigere albumcoverkunst.

Adgang til og redigering af Winamp-albumkunst

Åbn Winamp og indlæs en musikfil ved enten at klikke på knappen "Tilføj" i nederste venstre hjørne af afspilningslisteeditoren eller klikke på "Filer" og derefter "Afspil fil" på din Winamp-afspiller.

Åbn dit mediebibliotek. Klik på "Vis" og derefter "Mediebibliotek." Der vises et vindue, som du kan flytte til bunden af ​​din afspiller eller hvor du vil

Klik på "File" i vinduet Media Library og derefter "Add Media Library", hvis du ikke har musik. Gå til de musikfiler, der findes på din computer, klik på mappen, og klik derefter på "Tilføj". Du skal muligvis gøre dette flere gange, hvis du har musikfiler i separate mapper.

Dobbeltklik på musikfilerne i dit mediebibliotek. Sangen viser albumgrafik, hvis der er nogen, og sanginformation. Hvis der ikke er nogen kunst, skal du fremhæve sangen ved at klikke på den i Playlist Editor, højreklik og derefter "Vis filinfo" - du kan også bruge genvejen Alt + 3.

Klik på fanen "Illustrationer". Søg efter et cover ved at klikke på "Download illustrationer" og derefter "Søg". Hvis der ikke er nogen kunst, skal du klikke på knappen "Indlæs kunstværk".

Gennemse dine filer efter billedet, åbn filen, og klik derefter på "OK".

Luk og genåbn mediebiblioteket for at se ændringerne, eller højreklik på billedets pladsholder og klik på "Opdater albumkunst."

Tips

En genvej for at søge efter albumbilleder via dit mediebibliotek: Højreklik på llama-pladsholderen og derefter "Hent albumbilleder" - dette søger kun efter kunst, ikke upload det. Du kan også kopiere billedet til dit udklipsholder fra Internettet, højreklikke på pladsholderen og derefter på "Åbn mappe". Derefter kan du indsætte billedet i albummappen.

En anden genvej er at gennemse, hvor coveret er på din computer, kopiere filen og derefter indsætte filen i den mappe, hvor musikken er. Sørg for at navngive filen cover.jpg, så den genkender billedet.

Advarsler

Winamp viser stadig ikke albumkunst i streaming af musik. Kun når du spiller individuelle filer.