Sådan bruges Mapquest til at finde billeder af hjem

Mapquest er et websted, du kan gå til for at få rutevejledning og hjælp til at finde ting i et bestemt område, f.eks. Ved at indtaste to adresser og finde anvisninger til at komme fra den ene til den anden. En anden service, der tilbydes af Mapquest, er 360 graders udsigt over gaden, hvor du rent faktisk kan se et billede af den adresse, du leder efter. Hvis du prøver at få et billede af et hus eller en bygning, kan du prøve at bruge Mapquest til at hjælpe dig med at få arbejdet gjort.

Trin 1

Åbn internetbrowseren på din computer, og åbn en ny fane eller et nyt vindue. Skriv www.mapquest.com i adressefeltet oven på din browser, og vælg enten "Gå" ud for adressefeltet, eller tryk på "Enter".

Trin 2

Vent til webstedet er fuldt indlæst. Mapquest vil forsøge at finde dit generelle område og give dig et stort kort over det område, du befinder dig i, til højre på siden. Når kortet er indlæst, og siden er oppe, skal du se, at kortet optager en god del af siden til højre.

Trin 3

Find feltet "Søg efter" i øverste venstre hjørne af Mapquest-hjemmesiden. Indtast adressen på det hus, du ønsker at finde i denne boks, gadenavn først efterfulgt af by, stat og postnummer. Vælg "Hent kort", når du er færdig, og vent et par sekunder på, at Mapquest finder området.

Trin 4

Find fanen "360 visning" i øverste højre hjørne af kortet, der er indlæst med den adresse, du indtaster i søgemaskinen. Når du har klikket på dette, kan det tage et minut eller to for Mapquest at indlæse 360-gadevisningen, der dukker op på venstre side af skærmen.

Brug retningspilene i øverste venstre hjørne af gadeoversigtsfeltet, når det åbnes for at navigere i gadeudsigten. Afhængig af siden af ​​gaden kan du klikke på venstre eller højre for at justere skærmbilledet til den adresse, du leder efter.