Civilisation Revolution for iPhone er gratis

Okay spillere, brand op iTunes og App Store, fordi i et begrænset tidsrum Civilization for iPhone app er gratis. Nej dette er ikke trial lite versionen, det er den fulde Civilization Revolution, som normalt sælger til $ 6, 99. Spillet bliver givet væk gratis ved hjælp af FreeAppADay-programmet, men der er ikke noget at tilmelde sig for at få spillet.

Du kan hente 80 MB download af Civilization Revolution fra iTunes Store eller App Store klienten på din iPhone, men aftalen forventes at udløbe i morgen.

Civilisation Revolution er iPhone-versionen af ​​Sid Meier Civilization dynastiet, hvor målet er at opbygge et imperium, opdage verden i spillet og erobre alt for til sidst at styre verden. Det er et rigtig sjovt turnbaseret strategispil, og det er værd at downloade selv på $ 6, 99, så det er gratis at stjæle, og det anbefales stærkt.

Jeg er altid på udkig efter gode mobile spil og Civilization Revolution passer godt til regningen, når jeg (midlertidigt) er trukket væk fra min nuværende afhængighed af Starcraft 2.