Sådan oprettes en bogomslag ved hjælp af Adobe Illustrator

Folk siger ikke at bedømme en bog efter dens omslag, men omslaget er det, der får din opmærksomhed. Hæv læsernes interesse ved at lave en bogomslag ved hjælp af Adobe Illustrator. Illustrator er designsoftware, der har magt til at oprette brochurer, magasinannoncer og endda bogomslag. Mange designere bruger det, og det har et kraftigt gemt format kaldet Enumerated PostScript eller EPS, der gemmer dit projekt i udgiverkvalitetspixels og detaljer.

Åbn Adobe Illustrator. Klik på ikonet "Nyt dokument". Vælg "Landskab" i afsnittet "Retning".

Beregn "Bredde" og "Højde" til størrelsen på din bog. Forsiden og bagsiden af ​​bogomslag er normalt lavet på samme papir. Dobbelt sidestørrelsen, og tilføj bindingsstørrelsen for at beregne bredden. Højden er sidehøjden. Hvis din sidestørrelse er 8 tommer-for-6 tommer, og din binding er 1 tommer, skal du gøre projektets bredde 13 tommer og højden 8 tommer.

Indtast bredden og højden på hele dækslet i afsnittet "Bredde" og "Højde". Klik på knappen “OK” for at starte det nye projekt.

Klik på fanen "Vis" i den øverste værktøjslinje, og vælg "Vis linealer" og "Vis gitre" for at visualisere, hvor frontcover, bagcover og binding skal gå.

Klik på "Type" -værktøjet for at indtaste din titel, forfatternavn og enhver anden tekst, du ønsker på omslaget. Klik på siden, og skriv ordene i tekstboksen.

Skift skrifttype, størrelse, farve, højde og bredde ved at klikke på feltet "Tegn". Klik på tekstboksen, og træk den til den ønskede placering for at flytte den.

Kopier et billede fra et andet program, og indsæt det direkte i Illustrator-vinduet ved at klikke på "Control + V" for at indsætte det. Klik på billedet for at fremhæve det.

Klik på et af felterne på kantene for at øge eller formindske billedets størrelse. Klik på billedet, og træk det til det ønskede sted for at flytte det.

Klik på "Type" -værktøjet. Indtast bindingen i tekstboksen. Klik på tekstboksen for at fremhæve den.

Hold musemarkøren på et hjørneboks, indtil en "buet dobbeltsidet pil" vises. Klik på knappen "Buet dobbeltsidet pil" og hold museknappen nede, mens du roterer teksten til venstre eller højre. Du kan rotere teksten lodret for at oprette tekst til bindemidlet.

Klik på fanen "File" i øverste værktøjslinje, når du er klar til at gemme. Vælg "Gem som" i rullelisten. Klik på "Pil nedad" i afsnittet "Gem som type" og vælg "Illustrator EPS (* .EPS) -format.

Navngiv filen, og klik på knappen "Gem". EPS gemmes i et format af høj kvalitet, der bruges til udskrivning. Vent på, at Illustrator gemmer i EPS-format.

Tips

Det tager længere tid at gemme EPS-formater end normale filer, fordi Illustrator skal formatere projektet.