Sådan kopieres mobiltelefonnumre til en computer

Mange mennesker har haft den uheldige oplevelse at miste en mobiltelefon sammen med alle de kontaktoplysninger, der er gemt på den, og derefter gennemgå den kedelige proces med at forsøge at genopbygge deres nye mobiltelefons adressebog. Eller måske vil du simpelthen skifte telefon og ikke ønsker besværet med at manuelt indtaste alle oplysningerne i adressebogen på din nye telefon. Det er muligt at tage backup af de kontaktoplysninger, der er gemt på din telefon, på din computer og nemt overføre disse data til en ny telefon.

Trin 1

Undersøg de forskellige backup-planer, som din mobiltelefonudbyder tilbyder. De fleste af disse muligheder har et lille månedligt gebyr og giver dig mulighed for at tage backup af kontaktoplysninger på en server, så du kan kopiere dataene til en ny telefon. Nogle luftfartsselskaber, som Cingular, tilbyder endda gratis dataoverførsel i butikken til nye mobiltelefoner, forudsat at du stadig har din gamle telefon. Men hvis du gerne vil sikkerhedskopiere dine data, så de kan overføres selv til en ny mobiltelefonudbyders telefon, bliver du nødt til at undersøge følgende trin.

Trin 2

Køb en USB-SIM-kortlæser, hvis du vil kunne overføre data på tværs af mobiltelefonudbydere og uden månedligt gebyr. Et SIM-kort eller Subscriber Identity Module-kort er en lagerenhed i din telefon, der indeholder data vedrørende personlig identitet, mobiltelefonnumre, sms'er og mere.

Trin 3

Fjern SIM-kortet fra din mobiltelefon, eller anmod om, at en medarbejder hos din mobiltelefonudbyder gør dette for dig, hvis du ikke er sikker på din evne til at finde og fjerne kortet sikkert.

Trin 4

Følg alle instruktioner, der ledsager din SIM-kortlæser om, hvordan du indsætter SIM-kortet i læseren, og sæt derefter læseren i en USB-port på din computer, og følg instruktionerne om, hvordan du henter og gemmer oplysningerne.

Fjern SIM-kortet fra læseren, og sæt det derefter tilbage i din mobiltelefon.