Sådan lejer du spil på Gamefly

Dagene med at leje videospil til ublu priser fra den lokale videoudlejningsbutik er forbi. I disse dage har brugerne en bred vifte af muligheder for at leje videospil online fra websteder. Det største websted, der i øjeblikket tilbyder leje af online videospil, er Gamefly.

Se ressourcer nedenfor for at besøge Gamefly-webstedet og tilmelde dig Gamefly. Du bliver nødt til at logge ind på din konto ved at klikke på linket "Venligst log ind" øverst til venstre på startsiden. Indtast dit brugernavn og din adgangskode, og klik på knappen "Log ind".

Vælg den konsol, du ønsker at leje spil til. På venstre side af skærmen er der en kolonne, der giver dig mulighed for at vælge den videospilkonsol, du ejer. Vælg den ønskede konsol, så vises en liste over spil til leje.

Vælg de spil, du ønsker at leje. Du kan vælge enten at rulle gennem denne liste over spil til leje, eller du kan vælge kategorien i spillet ved at klikke på den relevante kategori, der findes i kolonnen til venstre.

Føj de spil, du ønsker at leje, til din spilkø. Når du finder et spil, som du gerne vil leje, skal du klikke på den orange “Lej det” -knap. Dette tilføjer spillet til din udlejningsliste.

Vent til spillene kommer i posten. Det tager et par dage.

Tips

Hvis du vil leje hurtigere, skal du bruge søgefeltet til at finde de spil, du ønsker. Indstil prioriteten for spil, du vil leje i din spilkø.