Sådan får du en skinnende Pokemon i Pokemon Sapphire

Elementer, du har brug for

  • Game Boy Advance

  • Internet

En Pokemon i en anden farve kaldes ofte en "skinnende" Pokemon. Shiny Pokemon er utroligt sjældne, og medmindre du spiller Pokemon Diamond, Pearl eller Platinum, er der ingen måde at øge oddsene større end 1 ud af 8.192. På trods af dette er det stadig muligt at få en skinnende Pokemon i Pokemon Sapphire, selvom chancerne er, at det vil tage et stykke tid. Stadig med tilstrækkelig tålmodighed og spænding kan du også få en skinnende Pokemon.

Jagt efter shinies

Beslut hvilken Pokemon du vil finde som en skinnende, og bestem hvor den findes i spillet. Kontroller enten din Pokedex, se spillets officielle spillervejledning (købes separat), eller se online for at lære, hvilke Pokemon der findes i dit spil, og hvor du kan finde dem.

Gå til en Pokemon Mart og køb så mange Pokeballs, Great Balls eller Ultra Balls som muligt. I tilfælde af et skinnende møde har du brug for en Pokeball for at fange den. Jo mere du har, jo bedre er dine chancer for at fange det.

Flyv, gå eller surf til det område, hvor Pokemon er mest almindelig.

Gå rundt om det høje græs i området og kæmp med vilde Pokemon. Hvis området er en hule eller vandmasse, skal du bare gå eller svømme rundt for at finde vilde Pokemon. Kæmp med Pokémon for at tjene erfaring eller løbe væk (begge veje har ingen indflydelse på din jagt efter en skinnende Pokemon).

Fortsæt med at kæmpe med vild Pokemon, stop for at helbrede i et Pokemon Center, hver gang din Pokemon har brug for en hurtig heling. Det kan tage et stykke tid, men til sidst løber du ind i en skinnende Pokemon. Hvis du finder en, skal du bruge en Pokeball, Great Ball eller Ultra Ball til at fange den. Gem straks efter at have fanget den, så du ikke ved et uheld glemmer og mister den.

Opdræt for shinies

Gå til daginstitutionen på rute 117 nær Mauville City. Sørg for, at du har en mandlig og kvindelig version af den Pokemon, du vil have skinnende i din fest. Du kan også opdrætte enhver Pokemon med en Ditto for at oprette en anden version af den Pokemon (f.eks. Mudkip tilbage med Ditto skaber et Mudkip æg).

Tal med den person, der arbejder i Daycare Center, og lad begge Pokemon være der.

Gå udenfor og vandre rundt eller kør på din cykel, og tal lejlighedsvis med manden ved hegnet i daginstitutionen. Til sidst vil han give dig et æg (du skal have et åbent sted i din fest for at modtage ægget).

Fortsæt med at cykle eller gå rundt, indtil ægget klækkes. Chancerne for, at det er en skinnende Pokemon, er lige så høje som et vildt møde, bortset fra at du kan kontrollere, hvad Pokemon er i ægget, baseret på hvad du efterlader i Børnehaven.

Tal med manden, når han står uden for hegnet for at få et andet æg. Du kan bære op til fem æg ad gangen. Fortsæt med at klække æg, indtil du får et skinnende.

Tips

Prøv at få en skinnende legendarisk Pokemon ved at gemme lige inden du kæmper for Pokemon. Kæmp derefter med det. Hvis det ikke er skinnende, skal du nulstille soft soft'en ("Vælg", "Start", "B" og "A" på én gang) og prøve at kæmpe igen. Gentag, indtil det er skinnende.

Advarsler

Tag pauser ofte. Chancerne for at finde et skinnende er små (som at vinde i lotteriet), så det kan tage et stykke tid, før du finder en.