Hvordan kan jeg gendanne en glemt Excel-adgangskode?

Det er en god ide at beskytte en Excel-projektmappe med en adgangskode, hvis du ikke ønsker, at andre skal have adgang til personlige oplysninger. Ifølge Microsoft, hvis du mister eller glemmer en adgangskode, er der ingen måde, du kan åbne det adgangskodebeskyttede dokument uden at indtaste adgangskoden. Der er dog softwareprogrammer, der kan hjælpe dig med at gendanne din adgangskode, selvom din adgangskode er lang eller kompleks. Hvis du er en tålmodig person, kan du muligvis vælge et gratis program. Men hvis du vil have hurtige resultater, skal du muligvis købe en mere sofistikeret softwarepakke.

Trin 1

Klik på linket "Gratis Word-adgangskode / Excel-adgangskodegendannelsessoftware" (se Ressourcer). Den helt gratis download kan hjælpe dig med at gendanne din Excel-adgangskode. Softwarepakken fungerer ved at prøve forskellige adgangskoder mod din. Dette kaldes "brute forcing" og det kan tage timer eller endda dage at udføre. Hvis du synes, at dit kodeord er relativt simpelt uden komplekse tegn som% eller!, Kan dette være softwaren til dig.

Trin 2

Klik på linket "Password Recovery Engine for Excel" (se Ressourcer). Softwaren kan øjeblikkeligt gendanne enhver XLS-fil med blot et par museklik. Softwaren bruger en kombination af brutal kraft og ordbogangreb (ved hjælp af forskellige ord fra ordbogen) for at prøve at gætte dit kodeord. Valgmuligheder inkluderer indstilling af forskellige tegn, som du muligvis har brugt i din adgangskode (inklusive latinske tegn og cifre) og angivelse af minimum og maksimal adgangskodelængde.

Naviger til mistet adgangskodes Excel-nøgle (se Ressourcer). Excel Key kan finde en adgangskode til enhver version af Excel, op til Excel 2010. Softwaren bruger en kombination af ordbog, brute force og Xieve. Xieve øger hastigheden på brutal kraft ved at lede efter kombinationer af ord som sweetgirl eller mydoc. Hvis du har travlt, kan softwaren straks fjerne adgangskoden, så du kan få adgang til dit dokument.