Brugerdefinerede widgets i iOS 5 muligt?

Det kan være muligt for udviklere at oprette brugerdefinerede widgets til at indeholde iOS 5-meddelelsescentret, forudsat at Apple tillader det. Dette blev demonstreret af et meget simpelt bevis for koncept, der er vist ovenfor. 9to5mac citater @chronic, jailbreak developer, der beskriver hvordan dette opnås:

alt en udvikler skal gøre er at oprette en "brugerdefineret visning grænseflade" og "kompilere det er et opslagstavle plugin." Bulletinboard er Apples interne kodenavn til iOS 5 Notification Center.

At give tredjepartsudviklere mulighed for at oprette widgets til iOS 5 Notification Center ville helt sikkert være en god tilføjelse. I den nuværende iOS 5 beta er de eneste to widgets vejr og en stock ticker, som du kan se i skærmbilledet nedenfor, men der er bestemt interesse for at have mere.

Hvad hvis du kunne have en RSS eller Twitter feed i Notification Center? Hvad hvis verden af ​​Mac Dashboard-widgets kunne overføres til iOS-enheder? Jeg tror, ​​at mange af dem ville være mere nyttige og bedre egnet til iOS end Mac OS X virkelig, så lad os håbe det sker.

En ting er sikkert selvfølgelig, hvis Apple ikke tillader tredjeparts widgets, kan du satse på, at jailbreak-scenen vil klare det. I betragtning af en jailbreak for iOS 5b1 er det allerede ude, det kan ikke vare længe før dette sker. Du kan poke rundt i kildekode for prøve widgeten på GitHub for at se hvordan dette virker.

Du kan se Notification Center i aktion og mere i disse videoer af iOS 5-funktioner.