Sådan installeres en Wii USB GX

Elementer, du har brug for

  • SD kort

  • USB-harddisk

USB Loader GX er et program, du kan installere i Homebrew-kanalen på en blødmodnet Nintendo Wii. Det giver dig mulighed for at slutte en USB-harddisk til Wii og sikkerhedskopiere dine spil til harddisken. Spillene kan derefter indlæses og spilles direkte fra harddisken. Dette er især praktisk for forældre med små børn, da det holder de originale spildiske beskyttet mod ridser og andre skader.

Sluk for din Wii, og åbn frontdækslet. Tryk på SD-kortet for at frigøre det, og træk det lige mod dig for at fjerne det.

Indsæt SD-kortet i SD-stikket på din computer, eller brug en SD-kortadapter, hvis det er nødvendigt. Computeren åbner et vindue, der spørger, hvad du vil gøre med filerne. Klik på "Gør intet."

Download USB Loader GX Easy Installer (se "Ressourcer"). Vælg en placering for at gemme filen.

Dobbeltklik på filen for at starte installationsprogrammet. Klik på "Næste", og lad standardindstillingerne være markeret på "Vælg komponenter" -skærmen, og klik derefter på "Næste" igen.

Skift drevbogstav i boksen "Destinationsmappe" til drevbogstav på dit SD-kort. For eksempel kan du ændre “F: \ apps \ usbloader_gx” til “G: \ apps \ usbloader_gx”, hvis dit SD-kort er drev G. Klik på “Installer” for at begynde at installere filerne og følg vejledningen på skærmen for at fuldføre processen.

Fjern SD-kortet fra din computer, og sæt det tilbage i slotten på forsiden af ​​Wii. Luk frontpanelet.

Tilslut din USB-harddisk til den nederste USB-port på bagsiden af ​​Wii. Kun den nederste port understøtter USB-harddiske.

Tænd for Wii og ret markøren mod ikonet "Homebrew Channel" og tryk på "A." Ret markøren mod "USB Loader GX", og tryk på "A", og sigter derefter mod "Load", og tryk på "A" for at starte USB Loader GX.

Indsæt en spildisk, og vælg "Installer" for at indlæse spillet fra disken på harddisken. Fortsæt med at installere så mange spil, som du vil.