Hvordan starter jeg et online-auktionssted?

Onlinehandelswebsteder som eBay, Amazon og Craigslist har hjulpet med at gøre e-handel til en mere almindelig ressource for kunder, der søger specialvarer eller gode tilbud. Udvikl dit eget online handelswebsted for at få adgang til dette voksende marked.

Trin 1

Udvikle en forretningsplan. En forretningsplan er en køreplan for en ny virksomhed. Angiv krav til menneskelig og økonomisk kapital til opstartsselskabet. Kapitalkrav inkluderer ressourcer til ansættelse af en webdesigner og udvikler. Et reklamebudget vil også være vigtigt. Webstedsfunktionalitet, sikkerhedskrav og indkomstdelingsmodeller bør uddybes i forretningsplanen.

Trin 2

Hvordan starter jeg et online-auktionssted?

Ansæt en webudvikler til det nye handelswebsted. Undersøg funktionaliteten på de store kommercielle online handelssider, men ansæt en ekspert webdesigner, når det er tid til at udvikle dit websted. Websteds design, funktionalitet og sikkerhed vil være af stor betydning for at tiltrække et online handelsfællesskab af handlende og købere. Web Design and Developers Association (WDDA) er en ressource til internetnyheder og en ressource til industrihenvisninger.

Trin 3

Registrer virksomheden. Udvikl et unikt firmanavn, og registrer det i amtet eller sogn i driften. Registrer dig også hos statssekretæren, hvis du fungerer som en forretningsenhed såsom aktieselskaber og selskaber. Registrer virksomheden hos Internal Revenue Service for at sikre et skatteidentifikationsnummer (TIN).

Trin 4

Tiltræk handlende og købere. Når onlinehandelswebstedet er udviklet, markedsføres og reklameres for handlende. Find forhandlere ved at annoncere i magasiner som Business 2.0, Fast Company og Internet Retailer. Deltag i brancheorganisationer som eCommerce Merchants Trade Association for at oprette netværk inden for branchen. Begynd at tiltrække købere ved hjælp af sådanne reklameværktøjer som Google AdWords.

Deltag i sociale netværk for dit online auktionswebsted. Opret konti på Facebook, Twitter og andre sociale netværkssamfund for at markedsføre og dele oplysninger. Sociale netværkssamfund har leveret et vigtigt redskab for virksomheder til at tiltrække publikum til et kernewebsted.