Sådan ændres Netflix-præferencer

Ud over at klassificere film hjælper indstilling og ændring af dine film- og tv-præferencer på Netflix dem med at tilpasse forslag til din oplevelse. Dette kan gøres så ofte som du vil fra din Netflix-startside.

Klik på for at ændre dine præferencer Din konto, som er placeret under dit profilbillede, og klik derefter på Smagpræferencer fra Min profil menu. Alternativt skal du vælge Smagprofil i den øverste menulinje. Fra rullemenuen skal du vælge Smagpræferencer.

Sådan ændres Netflix-præferencer Sådan ændres Netflix-præferencer

Begge muligheder åbner en side, der giver dig mulighed for at vælge, hvor ofte du ser film og tv-udsendelser efter kategorier som humør, genre og udgivelsesdato. Du kan vælge Aldrig, nogle gange eller Tit for så få eller så mange af mulighederne, som du vil. Dit valg gemmes automatisk, når du har klikket på det. Hvis du ikke er sikker på, hvad en indstilling betyder, kan du vælge Brug for nogle eksempler? og en pop-up viser seks eksempler.

Netflix anbefaler film og tv-shows baseret på dine personlige præferencer. Sådan ændrer du dine præferencer.

Der er 13 fremhævede kategorier, der indeholder hundredvis af muligheder for at tilpasse din visningssmag.

Netflix, Filmindstillinger, Tv-præferencer

Du kan også tilføje flere profiler til din konto til bestemte familiemedlemmer eller visningsformål. Hver profils præferencer kan tilpasses individuelt.

Tips

Profiler kan tilføjes og tilpasses efter præference til forskellige formål, såsom uddannelse, fitness eller en særlig interesse. Du kan også kontrollere, hvad børn har lov til at vælge imellem ved at udpege en profil som Børn.