Sådan ændres iPhone Bluetooth Audio under et telefonopkald uden at miste opkaldet

Hvis du nogensinde bruger en iPhone til at oprette forbindelse til et højttalersystem, bilstereo, hovedtelefoner eller mikrofon eller stereo via Bluetooth, har du muligvis været i en situation, hvor du har et aktivt telefonopkald på iPhone, men ønsker at skifte fra Bluetooth lydkilde, det være sig højttalere eller hovedtelefoner.

Det er nemt at skifte iPhone fra Bluetooth-lyd og fortsætte opkaldet uafbrudt uden at miste opkaldet uden at miste lyd, uden at slukke for Bluetooth uden at afbryde Bluetooth-enheden og uden at skulle holde op eller ringe tilbage. Udført korrekt er der ingen afbrydelse, da du afbryder forbindelsen til Bluetooth og skifter tilbage til iPhone.


At være klar dette slukker ikke Bluetooth, og det afbryder heller ikke Bluetooth-enheden. Bluetooth er aktiveret, det skifter bare iPhone fra Bluetooth-forbindelsen og Bluetooth-lyd til iPhone-håndsættet. For eksempel, hvis din iPhone er tilsluttet et bilstereo, men du vil tage opkaldet privat og ud af bilstereoen, ville du gøre det her. Eller hvis iPhone er tilsluttet til en Bluetooth-stereo, og du vil have telefonopkaldet til håndsættet. Det er de typer af scenarier, hvor du vil bruge dette trick, da det ikke slukker Bluetooth, og det afbryder ikke et iPhoneopkald.

Sådan ændrer du iPhone Call Audio Source fra Bluetooth til iPhone eller Speaker

Vi antager, at iPhone er blevet synkroniseret til en Bluetooth-lydenhed (højttalere, bilstereo osv.). Bortset fra det skal du være på et aktivt telefonopkald for at opnå dette - uanset om du ringer op eller på et liveopkald, betyder det ikke noget.

  1. Når du er i et aktivt telefonopkald, skal du vække iPhone-skærmen og være på opkaldsskærmen
  2. Tryk på knappen "Lyd", som viser et højttalerikon sammen med et Bluetooth-ikon
  3. Vælg den alternative lydkilde for at skifte til:
    • iPhone - skifter lydkilden (indgang og udgang) til iPhone øretelefon og standardmikrofon, som du ville bruge, hvis du holder iPhone i hovedet for at tale, eller hvis du har et fysisk headset forbundet til iPhone
    • Højttaler - skifter lydkilden til højttalertelefonen og projicerer lydudgangen fra iPhone-højttalerne

Det er det, dejligt og simpelt. Dette vil problemfrit overføre iPhone lyd output og input fra hvad Bluetooth-forbindelsen er til iPhone håndsættet selv.

Som du måske har bemærket, er "Lyd" -knappen placeret til "Speaker" -knappen, når iPhone er i et telefonopkald og synkroniseres til en Bluetooth-lydenhed eller højttalersystem.

Udført korrekt lydforandringen vil ikke have nogen afbrydelse i lyden eller opkaldet, og fra andre parters perspektiv bør det i det store og hele være unnoticeable bortset fra måske en ændring i lydstyrken eller lydkvaliteten afhængigt af variationerne mellem Bluetooth-lyden og den indbyggede iPhone- i lyd eller højttaler.

Har du en anden måde at gøre dette på? Har du andre nyttige tricks vedrørende Bluetooth-lyd og iOS eller iPhone? Lad os vide i kommentarerne!