Hvad er en meter loop?

En metersløjfe fastgøres til en stang nær et mobilhome eller direkte til det udvendige af et hus. De fungerer som en permanent serviceforbindelse til eludbydere. Metoden til installation af dem afhænger af lokale bykoder.

Funktioner

Alle målerløkker består af en målerboks, afbryderboks og et vejrhoved øverst på en ledning, der kommer op fra toppen af ​​målerboksen. Vejrhovedet, undertiden kaldet en drypsløjfe, forhindrer regn i at køre ned ad kraftledningerne ind i afbryderboksen.

Forbindelser

Eludbyderen forbinder service fra den nærmeste transformer gennem drypsløjfen og ned til målerboksen. Målerboksen giver aflæsninger, der fortæller tjenesteudbyderen, hvor meget strøm der bruges. En autoriseret elektriker forbinder elektriciteten fra målerboksen til hovedafbryderen i afbryderboksen.

Sikkerhed

Målerløkker monteret korrekt giver den bedste beskyttelse mod elektrisk stød og elektrisk brand. En 8 fods jordstang går i jorden lige under målerløkken med en klemme øverst, så elektrikeren kan jordforbinde den strøm, der kommer fra tjenesteudbyderen. Jordbussen inde i afbryderboksen forbinder direkte til denne stang, og alle de enkelte afbrydere i kassen forbinder til jordbussen.