WWDC 2011: Steve Jobs, Mac OS X Lion, iOS 5, iCloud bekræftet. MacBook Air & iPhone 4S Måske?

Den normalt stramme Apple har tabt nogle få bomber i morges, og annoncerer, at ingen andre end Steve Jobs selv vil afsløre Mac OS X Lion, iOS 5 og iCloud på WWDC 2011 den 6. juni. Fik du det? Apple har bekræftet meget af det, der kun var spekulation indtil nu. Dette er et usædvanligt skridt til Apple, så lad os bryde det ned:

  • Steve Jobs er sund nok til at afsløre store produktmeddelelser, selv om han stadig er teknisk på medicinsk orlov
  • Mac OS X 10.7 Lion er tydeligt på sporet for at opfylde sommerskibsdagen
  • iOS 5 vil endelig blive afsløret til verden, dette forventes at være en stor, og det vil sætte ro på rygterne om, hvad iOS 5 vil og ikke vil gøre
  • iCloud er nu bekræftet af Apple, besvare spørgsmål om patenter og sky rygter, der har floated rundt i over et år

Apple er typisk lydløs på kommende produkter og arrangementer, så det faktum, de fortæller verden i forvejen om to officielt uanmeldte produkter (iOS 5 og iCloud) er signifikant. Jeg tror, ​​at pressemeddelelsen også betyder, at udviklere vil se følgende på WWDC:

  • Mac OS X Lion GM : Sandsynlighed - Høj: Dømmer efter den nuværende tilstand af Developer Preview 3, vil en Golden Master-udgave nok ikke være tilgængelig med det samme, men måske et par uger ud fra WWDC. Udviklere vil sandsynligvis i det mindste få en udgivelsesdato for GM'en, og en ny mere stabil konstruktion til at spille med det har funktioner mangler i øjeblikket i de eksisterende forhåndsvisninger (iCloud integration?).
  • IOS 5 Beta Builds : Sandsynlighed - Høj: Der er en meget høj sandsynlighed for, at Apple vil frigive den første beta-build af iOS 5 til udviklere på WWDC. Tror du virkelig, at Apple skal drille alle med de nyeste og bedste iOS 5-funktioner, men ikke lade udviklere spille med det? Det kommer.

Chancerne er også gode, at vi får vist Mac OS X 10.6.8 opdateringen, der blev udgivet enten før eller ved WWDC 2011. Dette er en vigtig opdatering til Mac-brugere, fordi den adresserer MacDefender scareware og vigtigere fordi den læser Mac OS X for at opgradere til Lion.

Vil der være "One More Thing" på WWDC 2011?

Nu er det store spørgsmål, hvad der som noget vil være "One More Thing", som Apple og Steve Jobs er så berømte for, og venter til slutningen af ​​en keynote-præsentation for at afsløre et nyt produkt eller hardware. Spekulationen løber voldsomt om denne, her er nogle af kandidaterne:

  • MacBook Air Sandy Bridge & ThunderBolt Opdateringer : Sandsynlighed - Høj: Word på gaden er, at forsyninger af eksisterende MacBook Air-modeller sænkes, hvilket typisk peger på en forestående opdatering. MacBook Air-lineupet forventes at blive opgraderet CPU'er med Intels Sandy Bridge-chipset og inddragelsen af ​​den ultrafaste ThunderBolt I / O-port. Andre tegn på en kommende opdatering? Apple har sænket prisen på MBA refurbs, og Best Buy sælger de nuværende modeller til en reduceret pris.
  • iPhone 4S : Sandsynlighed - Lav: De fleste rygter sætter den næste iPhone-udgivelsesdato i slutningen af ​​sommeren, engang i august eller september, men nogle fortolker en rapport på Macotakara for at foreslå, at "4S" kunne afsløres så snart som i næste uge på WWDC. Det er usandsynligt, at det sker, men det ville producere en masse spænding, hvis det gjorde det.
  • Mac OS X Lion er tilgængelig med det samme : Sandsynlighed - Lav: Et par steder har foreslået, at Lion vil blive gjort tilgængelig straks til offentligheden på WWDC, men hvis du har hørt meget om Developer Preview 3, ved du, at det ikke er klart for primetime helt endnu. Der er stadig fejl, quirks, nedbrud, men vigtigere, udviklere har brug for deres hænder på en GM-bygning, før den ville sende til offentligheden alligevel.
  • IOS 5 er tilgængelig med det samme : Sandsynlighed - Nul: Det er så latterligt, at det næsten ikke er værd at udgive, men nogle af de rumormiller derude hævder, at iOS 5 vil se en øjeblikkelig udgivelse ved WWDC. Årsagen til, at dette ikke vil ske, er, at udviklere har brug for tid til at klare deres nuværende applikationer til at arbejde sammen med iOS 5 og hvad nye funktioner og forbedringer det vil have. Vil de få en iOS 5 beta? Ja. En endelig udgivelse? Ikke en chance.

Anyway, nok spekulation. Her er den fulde pressemeddelelse om WWDC 2011, høflighed af Apple:

CUPERTINO, Californien-31. maj 2011-Apple® CEO Steve Jobs og et team af Apple-ledere vil starte virksomhedens årlige Worldwide Developers Conference (WWDC) med en keynote-adresse mandag den 6. juni kl. 10:00. På hovedtalet, Apple vil afsløre sin næste generation af software - Lion, den ottende store udgivelse af Mac OS® X; iOS 5, den næste version af Apples avancerede mobile operativsystem, der styrer iPad®, iPhone® og iPod touch®; og iCloud®, Apples kommende cloud services tilbyder.

WWDC vil indeholde mere end 100 tekniske sessioner præsenteret af Apple ingeniører. Mac®-udviklere vil se og lære at udvikle Mac OS X Lion-applikationer i verdensklasse ved hjælp af de nyeste teknologier og kapaciteter. Mobiludviklere vil kunne udforske de nyeste innovationer og funktioner i iOS og lære at forbedre funktionaliteten, ydeevnen og designen af ​​deres apps i høj grad. Alle udviklere kan bringe deres kode til laboratorierne og arbejde sammen med Apples ingeniører.

For flere detaljer, besøg webstedet Apple Worldwide Developers Conference 2011 på developer.apple.com/wwdc.

Apple designer Macs, de bedste personlige computere i verden sammen med OS X, iLife, iWork og professionel software. Apple leder den digitale musikrevolution med sine iPods og iTunes-nettbutikken. Apple har genopfundet mobiltelefonen med sin revolutionerende iPhone og App Store, og har for nylig introduceret iPad 2, som definerer fremtiden for mobile medier og computere.