Sådan læses .Txt-filer med Kindle (5 trin)

Kindle e-boglæseren er det bedst sælgende produkt på Amazon.com, det websted, der oprettede Kindle. Brugere kan vælge mellem tusindvis af bøger, magasiner og andre genstande til at købe og downloade til Kindle direkte fra Amazons Kindle-butik. Kindle-ejere er dog ikke begrænset til dokumenter købt fra Kindle-butikken; dokumenter i bestemte filformater såsom .txt kan føjes til Kindle fra brugerens computer. Kindle læser .txt-filer som et indbygget filformat.

Trin 1

Slut Kindle til din computer ved hjælp af et USB-kabel. Sæt kablet i din computer og i Kindle, mens du venter på, at computeren genkender Kindle som en lagerenhed.

Trin 2

Start Windows Stifinder. Klik på lagerenhedsikonet, der repræsenterer Kindle, for at vælge det. Du skal se tre mapper, "Dokumenter," Hørbar "og" Musik. "Klik på" + "ved siden af ​​Kindle-enhedens ikon for at udvide filtræet, så disse mapper vises under enheden.

Trin 3

Naviger i Windows Stifinder til den mappe, der indeholder de .txt-filer, du vil læse på din Kindle. Vælg filerne, hold "Ctrl" -tasten nede på dit tastatur, mens du gør det, hvis du har mere end en fil at vælge.

Trin 4

Træk .txt-filerne til "Dokumenter" -mappen på din Kindle. Din computer kopierer filerne til enheden. Når filerne er kopieret til Kindle, skal du afmontere enheden ved at højreklikke på USB-ikonet i systembakken og vælge "Skub ud".

Frakobl Kindle fra USB-kablet. Genstart enheden om nødvendigt. .Txt-filerne føjes automatisk til dit Kindle-bibliotek og kan læses ligesom bøger, du har downloadet fra Kindle-butikken.