Send kort og rutevejledning fra en Mac til en iPhone straks

Næste gang du bruger Maps-appen i Mac OS X til at udarbejde en road trip, en walkabout, få kørselsvejledning eller bare for at kortlægge en rute, kan du springe over printeren og vælge at sende retningerne direkte over til din iPhone i stedet.

For at denne praktiske direkte funktion skal fungere, skal du sørge for, at iPhone og Mac enten er i samme netværk med wi-fi-synkronisering aktiveret eller har en USB-forbindelse etableret mellem de to enheder. Selvom det ikke altid skulle være et krav, tyder erfaring på, at det er nødvendigt for denne funktion at fungere pålideligt. Når du har fået det kvadret væk, er det meget enkelt at sende anvisningerne fra Mac til iOS :

Bemærk: Du skal mindst bruge OS X Mavericks og iOS 7 eller nyere for at kunne bruge dette trick:

  1. Fra Maps-appen i OS X skal du kortlægge de påtænkte retninger eller rute som sædvanlig ved at inkludere et start- og slutpunkt (det gør det også med almindelig kort)
  2. Når du er tilfreds med den kortlagte rute på Mac'en, skal du klikke på knappen "Del" for at trække delingsindstillingerne ud og vælge "Send til iPhone"

Der er ingen bekræftelse eller indikator på, at der sendes noget på Mac-siden, det sker bare.

I et øjeblik eller to vises vejledningen på iPhone i Notification Center som en advarsel fra Maps. Hvis du glider direkte over Maps-meddelelsen, starter du retningerne direkte i Maps-appen i iOS, klar til at gå:

Du skal trykke på "Start" -knappen fra Maps-appen på iPhone, hvis du vil have tales omvendte retninger, som du kan få fra Siri.

Hvis du forventer at gå gennem et område med begrænset celleoptagelse, eller du er på vej dybt ind i det ingen land uden celletårne, skal du ikke glemme at du kan eksportere kortene som PDF-fil også til offline læsning, eller bare til udskrivning. Glem ikke at skifte trafik- og vejinspektionsvisningen, så du kan undgå bestemte områder, mens du planlægger din rejse.

Det er værd at nævne, at menuen Kort "Del" også indeholder andre muligheder, herunder Beskeder og Email, så hvis du finder indstillingen "Send til iPhone" mangler på Mac, kan du altid bare sende eller imødegå anvisningerne til dig selv i stedet. Det er ikke helt så praktisk, men det fungerer i sidste ende det samme, når du er inden for selve appen Maps.