Sådan brændes ISO-filer i Windows Media Player

ISO-billedfiler genskaber fysiske diske i digital form til sikkerhedskopiering eller digital overførsel og giver dig mulighed for at gemme en musik-cd eller videodisk på en harddisk. Windows Media Player kan som standard kun interagere med optiske diske i fysiske drev og kan ikke åbne eller brænde data fra en ISO-billedfil. Hvis du monterer ISO i et virtuelt drev, behandler Windows Media Player disken som en fysisk CD eller DVD og giver dig mulighed for at brænde nye diske fra oplysningerne på ISO.

Trin 1

Installer et virtuelt drev på dit system. Flere programmer tilgængelige til gratis download tilføjer virtuelle drev til din computer. Disse inkluderer Alchohol 120%, Daemon-Tools Lite og Virtual CloneDrive, som har gratis prøveversioner (se "Ressourcer"). Download installationsfilerne, og åbn dem for at installere softwaren.

Trin 2

Åbn softwaren til det virtuelle drev. Højreklik på programmets ikon i proceslinjen, og vælg indstillingen "Mount" eller "Mount Image" til det virtuelle drev. Naviger til ISO-filen på din harddisk for at montere filen. Windows behandler billedet som om der er indsat en fysisk disk. Hvis et Autoplay-vindue vises, skal du lukke det.

Trin 3

Indsæt en tom cd eller dvd i computerens genskrivelige diskdrev.

Trin 4

Åbn Windows Media Player, og klik på fanen "Rip". Vælg ISO-billedet fra listen over drev i venstre ramme.

Trin 5

Sæt et flueben ud for hver sang, video eller stykke medie, du ønsker at brænde, og klik derefter på knappen "Start rip". Vent på, at processen er færdig. Da Windows Media Player ikke kan brænde medier direkte fra en anden disk, skal du først udpakke mediet fra ISO.

Klik på fanen "Brænd". Naviger i Media Player-biblioteket i venstre ramme, og træk det rippede indhold til brændelisten til højre. Når listen er klar, skal du klikke på "Start Burn" og vente på, at processen er færdig.