Sådan får du adgang til Bluetooth på din computer

Bluetooh kan give dig mulighed for at forbinde en række forskellige tilbehør til din computer uden at bruge ledninger. Bluetooth-aktiveret computertilbehør såsom tastaturer, mus, headset og printere kan parres med din computer, så du kan bruge dem med din pc uden nogensinde at skulle tilslutte de to fysisk. Hvis du aldrig har brugt Bluetooth-funktionen på din computer, vil du være glad for at få adgang til den, og parring af dine Bluetooth-enheder med din computer er relativt enkle opgaver.

Trin 1

Tryk på knappen "Start" på din computers skrivebord, og vælg derefter "Kontrolpanel" blandt de tilgængelige indstillinger.

Trin 2

Vælg "Netværk og internet" i menuen Kontrolpanel, og vælg "Opsæt en ny Bluetooth-aktiveret enhed" blandt de indstillinger, der vises.

Trin 3

Tænd for den enhed Bluetooth-enhed, du gerne vil føje til din computer, og placer den i nærheden af ​​din pc.

Trin 4

Klik på fanen "Enheder", og vælg derefter "Tilføj" for at starte guiden Bluetooth-enhed.

Trin 5

Marker afkrydsningsfeltet "Min enhed er konfigureret og klar til at blive fundet", og klik derefter på knappen "Næste" for at få din computer til at søge efter alle de Bluetooth-aktiverede enheder, der er tændt i nærheden af ​​den.

Trin 6

Vælg din enhed fra den liste, der vises, og klik derefter på "Næste" for at fuldføre installationsprocessen. I nogle tilfælde bliver du bedt om at angive en adgangsnøgle eller installationsdisk til din enhed. Adgangsnøglen er en række numre og findes typisk på et mærkat, der er fastgjort til din enhed eller på dens instruktionsbog.

Klik på "Udfør" for at afslutte installationsprocessen og begynde at bruge din Bluetoth-enhed sammen med din computer.