Sådan får du billedminimetikoner i Mac OS X Finder

Her er et godt spørgsmål fra en af ​​vores læsere. En nylig omstiller til Mac skriver Carol Kavanaugh: "Jeg har fået en Mac for nogle måneder siden og elsker det hidtil, men når jeg gennemsøger en mappe fuld af billeder i Windows, vises et miniaturebillede af hvert billede som sit ikon på min Mac jeg får bare et generisk ikon, er der nogen måde at få Mac OS til automatisk at lave miniaturebilleder af mine billeder? " Der er sikkert Carol, i Mac OS X hedder det 'ikonforhåndsvisning', og her er hvordan du vil aktivere denne nyttige funktion :

Aktivering af billedminutter i Mac Finder

Bemærk, at nye versioner for OS X vil finde denne funktion aktiveret som standard, så den kan enten slås til eller fra ved hjælp af denne metode:

  • Fra Finder, tryk kommando-J (eller naviger fra Vis-menuen til Vis visningsindstillinger)
  • Inden i panelet Vis valgmuligheder skal du markere afkrydsningsfeltet "Vis ikon for visning"
  • Luk visning muligheder og nu har du miniaturebilleder for hvert billede

Som standard i tidligere versioner af Mac OS X viser Finder bare et simpelt ikon. Dette er, hvad du vil se med 'ikon forhåndsvisning' aktiveret, et miniaturebillede af billedet:

Bemærk: Hvis mappen har et ton billede i det, kan åbningen af ​​den pågældende mappe i starten tage et sekund eller to længere end normalt, da der genereres et miniaturebillede for hvert billede. De fleste mennesker finder den nyttige karakter af miniaturebilleder nok til at få det lille lag ikke genere dem. Det er også vigtigt at påpege, at fordi miniaturer skal gøres på flugt, kan det få utilsigtede præstationsmæssige konsekvenser på nogle ældre Mac-modeller, især dem med begrænsede ressourcer og mindre ledig hukommelse. Hvis din Mac oplever en hastighedsafmatning som sådan, er det en god løsning at slukke for miniaturebillederne ved at fjerne markeringen i boksen, der er nævnt ovenfor, hvilket vil tage ikonforhåndsvisninger væk og vende dem tilbage til deres standardikonudseende i stedet.

For nogle teknisk baggrund lagres disse miniaturebilleder faktisk i de ".DS_Store" -filer, der ses, når skjulte filer er blevet synlige på Mac'en. Du kan tænke på den ds_store-fil som en miniature cache af slags, men den indeholder også metadata, der ikke er relateret til funktionen.