Sådan installeres europæiske kort på en TomTom ONE 3. udgave

TomTom ONE tredje udgave tilbyder trafikopdateringer, Bluetooth-håndfri opkald og MapShare, en funktion der giver brugerne mulighed for at redigere detaljer på deres kort. Denne GPS-enhed leveres med et kort over Nordamerika; dog kan det være en god idé at tilføje et kort til et andet område, såsom Australien, Sydamerika eller Europa. Efter køb af dit kort kan du installere det ved hjælp af den gratis TomTom HOME-software, som letter dataoverførsel mellem enheden og din computer.

Trin 1

Download den gratis TomTom HOME-applikation (se Ressourcer). Vælg "Gem fil", og følg alle anvisningerne på skærmen for at fuldføre installationen af ​​programmet. Lad programmet være åbent. Hvis du allerede har gemt TomTom HOME på din computer, skal du åbne programmet fra startmenuen.

Trin 2

Tilslut ONE til computeren ved hjælp af dens USB-kabel. Klik på "Sikkerhedskopier og gendan" i HOME's hovedmenu. Klik på "Sikkerhedskopier min enhed" og derefter "Sikkerhedskopier nu". Vent på, at sikkerhedskopieringen er afsluttet, og klik på "Udført".

Trin 3

Klik på "Log ind" i hovedmenuen i HJEM for at åbne din TomTom-konto. Klik på "Opdater min enhed", hvis programmet ikke genkender det kort, du har købt og downloadet.

Trin 4

Klik på det kort, du vil installere, og klik derefter på afkrydsningsfeltet ud for "Opdater og installer." Kortet downloades til GPS-enheden. Klik på "Udført", når dette er færdigt. Frakobl TomTom fra USB-kablet.

Skift til det europæiske kort ved at trykke på "Administrer kort" i GPS-præferencemenuen og derefter "Skift kort".