Sådan springes reklamer over, når du streamer

Streaming af video gør Internettet til et interaktivt og spændende sted. For eksempel behøver du ikke vente på, at din yndlings-tv-episode kommer igen. I stedet kan du få adgang til tv-stationens onlinebibliotek med streaming af videoindhold og se dit yndlingsklip igen og igen. Ud over øjeblikkelig adgang er streaming video også praktisk, fordi du kan springe reklamer over, mens du ser. Ikke al video online har denne mulighed. Men når du først ved hvad du skal kigge efter, har du ikke noget problem at springe gennem annoncer for at komme til de gode ting.

Vælg den video, du vil se, fra det store antal streamingvideoer, der er tilgængelig online. Hvis du ikke har nogen idé om, hvor du skal begynde, skal du søge på et populært videowebsted, såsom YouTube, efter ting, der interesserer dig.

Se efter statuslinjen, da den valgte video begynder at afspilles. Det ser ud til at fyldes op eller udvides, når mere af videoen downloades.

Klik og træk markøren på statuslinjen, der viser, hvilket punkt videoen er på. For eksempel, hvis videoen lige begyndte at afspille, skal markøren være kun få sekunder efter starten. Når du trækker markøren til højre, spoler du hurtigt frem til det punkt i videoen. Hver gang der er en kommerciel pause, skal du spole videoen hurtigt for at springe annoncerne over.

Find en indstilling, der siger "Luk" eller "Spring denne annonce over", hvis du ikke har lov til at spole frem gennem videoen. Nogle gange er reklamer integreret på websiden, og du bliver nødt til at lukke dem for at fortsætte streaming.