Sådan finder du flashdrevet på en computer (4 trin)

Ikke alle er computerkyndige, og betjening af et flashdrev kan være forvirrende for nogle. Flash-drev er en populær kilde til lagring af data. På grund af dens tommelfingerstruktur kan den bæres overalt og overalt. Men hvis du ikke ved, hvordan du finder det på din computer, nytter det ikke at have en.

Trin 1

Indsæt dit USB-flashdrev i computerens USB-port placeret på forsiden eller bagsiden af ​​computeren. Klik på "Start" og vælg "Denne computer." Navnet på dit USB-flashdrev skal vises under afsnittet "Enheder med flytbar lagerplads".

Trin 2

Klik på hvert "Removable disk" -billede i "Denne computer", hvis titlen på dit USB-flashdrev ikke vises i ovennævnte afsnit. Gør dette, indtil dit USB-flashdrev åbnes og viser dine lagerenhedsdata.

Trin 3

Aktivér Autorun for også at åbne dit flashdrev med et enkelt klik på en knap. Autorun er et program i Windows, der automatisk åbnes hver gang du indsætter forskellige typer digitale medier i din computer. For at aktivere Autorun skal du trykke på knappen "Start". Åbn menuen "Kontrolpanel". Vælg "Hardware og lyd." Klik på "Autokørsel". Marker afkrydsningsfeltet "Brug automatisk afspilning til alle medier og enheder". Klik på "Gem".

Indsæt dit flashdrev i USB-porten på din computer. Når computeren genkender dit flashdrev, vises Autorun på din skærm. Vælg "Åbn mappe for at se filer." Dine flashdrev-filer vises nu på skærmen.