Luk Luk alle Safari Tabs i iOS 7 til iPad og iPhone

Brugere af Safari-browseren i IOS-verdenen ved sikkert allerede, at du kan lukke en enkelt browser-faneblad med enten et tryk på knappen (X) eller ved at skubbe fanen til venstre for skærmen på iPhone eller iPad. Men hvad nu hvis du har en hel masse browser faner åbner med det samme, at du vil lukke alt sammen? I stedet for at skubbe hver enkelt af dem væk eller trykke på en flok tætte knapper, kan du bruge et hurtigt trick til at slette alle åbne Safari-faner .

  1. Fra Safari-appen skal du trykke på de overlappende firkanter for at få vist Safari-fanebladet
  2. Tryk på knappen "Privat"
  3. Vælg "Luk alle" i dialogboksen

Dette lukker øjeblikkeligt alle åbne faner i Safari, mens brugeren samtidig placeres i Private Browsing-tilstand. Fordi ikke alle ønsker at surfe på internettet i privat tilstand, som forhindrer caches og data fra at blive gemt på iPhone eller iPad, vil du muligvis gerne skifte tilbage til normal browsing mode i stedet for Safari ved at trykke tilbage på det browser-faneblad kvadratikon, derefter trykke på "Privat" igen for at gå ud af privatlivstilstand og tilbage til normal browsing.

Selvom du helt sikkert gentagne gange kan trykke på knappen (x) eller skrue en masse, er det den hurtigste måde at lukke alle åbne Safari-faner og sider, som vi kender til på en iPad eller iPhone, i det mindste med iOS 7 eller nyere. Hvis der er en anden måde, der ikke bruger privatlivets trick, har vi ikke set det endnu.

Tak til Pawel for at sende det praktiske tip fra CultofMac! Har du nogle nyttige tricks eller tips, du vil dele? Lad os vide!