iOS 11.1 Beta 4 frigivet til test

Apple har udgivet beta 4 af iOS 11.1 for brugere indskrevet i beta test programmer. Den fjerde beta udgivelse af iOS 11.1 kommer kun flere dage efter den tredje beta-build af iOS 11.1 blev udstedt.


Brugere, der er indskrevet i iOS-beta-testprogrammet, kan finde iOS 11.1-udvikler beta 4, der er tilgængelig nu via indstillingerne Software Update Mechanism. Den tilsvarende offentlige betaversion vil sandsynligvis komme frem snart.

IOS 11.1 beta fokuserer på fejlrettelser og forbedringer af funktioner samt sikkerhedsopdateringer. Den returnerer også 3D Touch-multitasking-adgangen til iPhone-brugere, løser et problem med Reachability på iPhone og indeholder hundredvis af nye emoji-ikoner, herunder en tærte, vampyr, avocado, fortune cookie, havfrue, pixie, en skægget person, ammende kvinde, kønsneutrale figurer, en troldmand, dinosaurer, en jeg elsker dig gestus og mange flere emoji tegn.

Separat har Apple udgivet watchOS 4.1 beta 4 til Apple Watch-brugere.

Apple går normalt igennem flere beta-softwareopdateringer, inden der udgives en endelig version til offentligheden. Selvom der ikke er nogen tidslinje kendt for den endelige udgivelse af iOS 11.1, er det rygter om, at iOS 11.1 vil blive udgivet til offentligheden nær, når iPhone X bliver tilgængelig i november. I øjeblikket forbliver den seneste endelige version af iOS 11 iOS 11.0.3.