4 smukke nye skærmbesparelser og 14 måder at vise dem i OS X Mountain Lion

Forkælet med dine Mac-skærmeopsparere? Glem ikke at tjekke de fire smukke nye screensaver-tilføjelser til OS X Mountain Lion, eller de 14 nye måder at vise dem på. Hvis du ikke har set dem endnu:

  • Åbn Systemindstillinger fra Apple-menuen og klik på panelet "Desktop & Screen Saver"
  • Find dem under fanen Screen Saver og klik på "Source" menuen for at afsløre valgene

De nye skærmsparere er dybest set billedserieoversigter af noget fantastisk fotografi i fire temaer: National Geographic, Aerial, Cosmos og Nature Patterns. Kombiner dem med de fjorten nye diasshowtyper: Flydende, Flip-up, Reflections, Origami, Shifting Fliser, Glidende Paneler, Foto Mobil, Ferie Mobil, Fotovæg, Snapshots, Vintage Prints, Scrapbog, Ken Burns og Classic, og du har 56 nye screensaver muligheder.

Forhåndsvisning af skærmens savers fuldskærm ved at vælge en og derefter klikke i miniatureruden.

Ken Burns er den mest subtile og sandsynligvis det bedste, hvis du vil nyde billederne, men de andre valg som Shifting Tiles er også sjove, især med iPhoto-biblioteker og personlige billeder.

Det er også værd at nævne, kan du stadig lave din egen ved at vælge en bestemt mappe som billedskærmbilledet, men i Mountain Lion kan du ikke længere vælge en stream fra Flickr eller RSS, som du kunne i tidligere versioner af Mac OS X - bummer.