Styr accelerationshastighederne for en Mac Mus & Trackpad Separat

Har du nogensinde ønsket, at din MacBooks indbyggede trackpad kunne have en anden accelerationskurve end en ekstern mus? Hvis du er en gamer eller digital kunstner, har du sikkert. Sikker på OS X kan du styre sporingshastighederne separat, men accelerationskurven er et helt andet dyr. I du er ikke kendt, har vi diskuteret mus acceleration i fortiden, forklarer det som følger:

Som standard tæller musedriverne musens bevægelse og afhænger af dine følsomhedsindstillinger, vil cursoren derefter bevæge sig over skærmen med en tilsvarende og ensartet afstand. Mus acceleration er dybest set en tærskelindstilling oven på dette, så når musen bevæges forbi et bestemt punkt eller med en bestemt hastighed, bevæger markøren sig hurtigere og går videre og fremmer således bevægelseshastigheden og hastigheden af ​​musemarkøren.

Denne accelerationskurve er typisk enten elsket eller hadet, og mange mennesker, der skifter over fra Windows-verdenen, undskylder den opfattede quirky opførsel af Mac-musen. På samme måde hader mange digitale kunstnere og gamere virkelig accelerationskurverne, fordi det kan gøre præcise bevægelser meget udfordrende. Indtil nu var den eneste rigtige mulighed helt at deaktivere acceleration for alle input-enheder, efter at OS X Lion & Mountain Lion ændrede den måde, hvorpå accelerationen blev styret, og dermed forhindrede et tidligere kontrolpanel i at adskille de to.

Men ikke mere! Nu er der en stor gratis lille app kaldet Smooth Cursor, som lader dig styre accelerationshastighederne på styrefladen og musen separat.

  • Få SmoothCursor fri fra Leftbee

SmoothCursor arbejder med OS X Lion og Mountain Lion videre, og det lader dig finjustere den normale acceleration, lineær acceleration og omvendt acceleration, eller bare deaktiver den helt for enten musen eller styrefladen. Med andre ord vil du endelig kunne holde acceleration på din pegefelt, fordi det gør det meget hurtigere at bruge pegefeltet, men deaktiver den på en ekstern mus, når du skal have præcis kontrol over markørbevægelsen, som når du tegner eller spiller.

Hoveder op til The Graphic Mac til det store fund.