Sådan overføres billeder fra et kamera til en computer ved hjælp af et CompactFlash-kort

Digital fotografering har fuldstændig transformeret den måde, både forbrugere og fagfolk fanger og deler billeder med venner, familie og offentligheden på. I modsætning til filmkameraer gemmer digitale kameraer billeder og deres tilknyttede filindhold i det virtuelle rum i bærbart mediatilbehør. CompactFlash-kort er små medielagringsenheder, der bruges af mange digitale kameraer. Med fremkomsten af ​​SD eller Secure Digital, kort, der er endnu mindre, er mange nyere computere ikke længere udstyret med CompactFlash-læsere. Overførsel af filer fra CompactFlash-medier er vigtigt, hvis du vil dele dine værdifulde fotografier.

Trin 1

Sådan overføres billeder fra et kamera til en computer ved hjælp af et CompactFlash-kort

Sæt CompactFlash-kortlæseren til din computer ved hjælp af det USB-kabel, der følger med produktet. Skub den ene ende ind i porten på kortlæseren og den anden ind i din computers USB-port. Tving ikke stikket på plads. Hvis dit første forsøg mislykkes, skal du vende stikket over og skubbe det på plads.

Trin 2

Sådan overføres billeder fra et kamera til en computer ved hjælp af et CompactFlash-kort

Find dit digitale kameras kortspor, der normalt findes på siden af ​​kameraets krop. Åbn afdækningsklappen, løft den side, der er angivet med små pile eller linjer.

Trin 3

Digital fotografering har fuldstændigt transformeret den måde, både forbrugere og fagfolk fanger og deler billeder med venner, familie og offentligheden på. I modsætning til filmkameraer gemmer digitale kameraer billeder og deres tilknyttede filindhold i det virtuelle rum i bærbart mediatilbehør. CompactFlash-kort er små medier ...

Skub CompactFlash-kortet forsigtigt, så det rejser sig fra kameraets kortspor. Fjern kortet fra åbningen.

Trin 4

Skub kortet ind i kortlæseren, indtil forbindelseslampen lyser. Sørg for at sætte kortet i åbningen, der læser "CompactFlash" eller "CF."

Trin 5

Åbn din computers lagerenhedsmappe, som regel findes i din computers startmenu. Windows-operativsystemer titler ofte denne mappe som "Denne computer."

Dobbeltklik på ikonet, der er mærket med titlen på kortlæseren eller den tilknyttede port. Højreklik på de billeder, du vil overføre, og klik på "Kopiér". Flyt disse filer til et andet sted på din computer ved at højreklikke og derefter trykke på "Indsæt".