Sådan afslutter du varulv-søgen i Neverwinter Nights

Mange af de opgaver, du får tildelt i pc-rollespillet Neverwinter Nights beskæftiger sig med unikke monstre, der kun findes i den pågældende spilverden. Werewolf Hunter-søgen får dig dog til at beskæftige dig med den afprøvede varulv. Du kan afslutte søgen ved at jage alle varulve i de forskellige områder omkring byen Port Llast og bringe bevis for deres død til den lokale præst.

Gennemfør det første kapitel i spillet, og rejs derefter til kystbyen Port Llast.

Sådan afslutter du varulv-søgen i Neverwinter Nights

Gå ind i templet dedikeret til guddommen Tyr og tal med ypperstepræsten ved navn Neurik. Spørg ham om de mennesker, der er forsvundet, og accepter derefter hans søgen efter at jage de varulve, han mener er ansvarlige. Tag de fire sølv charms, han tilbyder dig, og gå derefter ud af byen.

Sådan afslutter du varulv-søgen i Neverwinter Nights

Rejs ned ad sydvejen, drej derefter til højre og gå ind i hulen. Dræb ulvene, der vil angribe dig, og gå helt bag i hulen for at finde varulven ved navn Bran. Brug sølvcharmen på Bran til at helbrede ham for hans lidelse og få ham til at vende tilbage til et menneske.

Forlad sydvejen og gå over mod Green Griffon Inn. Gå ind i den nærliggende hule og brug en af ​​sølv charms på varulven ved navn Karathis.

Gå over mod østvejen for at finde den næste varulv ved navn Geth. Angreb ham, indtil han overgiver sig, og tvang ham derefter til at bære sølv charmen.

Gå tilbage til Port Llast og gå ind i stuehuset i nederste venstre hjørne af området. Stig op til anden sal og brug sølv charmen på varulven ved navn Urth.

Tal med Neurik i templet igen, og lad ham vide, at du har helbredt fire af varulve. Spørg ham, hvor han skal hen. Han vil fortælle dig at finde den sidste varulv, der hedder Alhelor.

navngivet, tsilver, twerewolf, will, port, find, tquest, tcity, llastnd, præst, tsouth, turn, gonside, tcave, kill

Rejs til huset, der står nær Alliance Arms Inn, og dræb den sidste varulv, der gemmer sig indeni. Tag en af ​​tænderne og giv den til Neurik for at afslutte søgen.

Tips

For nogle yderligere erfaringspunkter kan du dræbe de mennesker, der er blevet inficeret med lycanthropy i stedet for at helbrede dem med sølv charms - men ved at gøre det vil din tilpasning falde mod "ondt".

Advarsler

Alhelor og Geth kan kun blive såret af sølv eller magisk fortryllede våben, så prøv ikke at angribe dem med et almindeligt blad eller økse.