Kabeltype, der bruges til kabelinternet service

Kabelinternetjenester bruges i vid udstrækning til at levere bredbånd til hjem og virksomheder. Fra fordelingsboksen et eller andet sted i nabolaget, der fører til bagsiden af ​​computeren, bruges en række kabeltyper. Alle disse er nødvendige for at levere en fejlfri bredbåndsoplevelse til hjem- og virksomhedsejere.

RG-11

Dette tykke og ufleksible koaksialkabel er klassificeret til kørsler over 400 fod. På eller under denne afstand kan RG-11 nemt levere 3 gigahertz data. Dette kabel bruges til at levere kabelinternet-feedet fra en lokal distributionsboks i dit område til dit hjem.

RG-6 / RG-6U

Uanset om det er dobbelt eller quad-afskærmet, er RG-6 et tyndere, mere fleksibelt koaksialkabel. Dette kabel løber fra den udvendige boks og overtager til RG-11, der fodrer virksomheden eller boligen. RG-6 kan let levere bredbåndskabelinternettjenester med båndbredde til overs på afstande op til 100 fod. Disse kabler skrues typisk på bagsiden af ​​kabelmodem.

Ethernet

Ethernet-kabler kører fra bagsiden af ​​kabelmodem til hubs, routere og Ethernet-porte på bagsiden af ​​computere. Ethernet-kabler er lavet med en vis præcision og betjener lokale netværk. Dette kabel gør det muligt for autoriserede brugere på netværk at udskrive fra en pc til en anden og ændre dokumenter eksternt.

Universal seriel bus

For brugere, der mangler et Ethernet-kort på deres computer, findes der stadig en USB-indstilling. For bredbånd er dette bestemt mulighed B, hvis du bruger USB 1.0, da USB 1.0 i de fleste applikationer er begrænset til 6 megabit per sekund. USB 2.0 har båndbredde til 400 Mbps, begrænset i de fleste af selve bredbåndstjenesten. Kontraster dette med Ethernet, hvor hastigheder på 100 Mbps er normen. USB-kabler ruter fra kabelmodem direkte til åbne USB-porte på den tilsluttede pc.