iOS 11.2.5 Beta 1 frigivet til test

Apple har udgivet den første betaversion af iOS 11.2.5 til brugere, der deltager i udviklerens beta-testprogram.

Den friske beta-opbygning af systemsoftware synes at fokusere på fejlrettelser og forbedringer af mobiloperativsystemet til iPhone og iPad-enheder, der kører forudgående opbygninger af iOS 11, og det er usandsynligt, at det vil medtage betydelige ændringer eller nye funktioner.


Hvis du er lidt forvirret af, at den nye betaversionering er mærket som iOS 11.2.5 beta, er du ikke alene. Apple slår tilsyneladende over beta'er, der er udgivet som iOS 11.2.2, iOS 11.2.3 og iOS 11.2.4, og har endnu ikke forpligtet sig til beta-test iOS 11.3, og i stedet hopper fremad for at mærke betaen som iOS 11.2.5 uanset årsagen. En sandsynlig forklaring på det usædvanlige versionsskema er, at Apple planlægger at frigive flere mindre softwareopdateringer med enten fejlrettelser eller sikkerhedsrettelser på de mellemliggende versionsnumre eller måske afventende opdateringer til rådighed, eller endda at firmaet ønsker at forlade plads for midlertidige softwareopdateringer ved at reservere de andre 11.2.x versionsnumre, selv om dette er helt spekulation.

Beta-udgivelsen kommer frisk, efter at Apple har udgivet en opdateret endelig build af iOS til offentligheden med iOS 11.2.1-opdateringen, som indeholder en sikkerhedsfejl til HomeKit-brugere. Ca. en uge før Apple udgav den endelige build af MacOS 10.13.2 til Mac-brugere.

Brugere, der deltager i beta-testprogrammet, kan finde iOS 11.2.5 Beta 1, der kan downloades nu fra Software Update-sektionen i appen Indstillinger i iOS.

Den første build er tilgængelig for udvikler beta testere, men offentlige beta versioner kommer normalt snart ud.

Separat har Apple også frigivet den første beta-build af watchOS 4.2.2 til Apple Watch-brugere og tvOS 11.2.5 til Apple TV-brugere. Tidligere i ugen udgav Apple MacOS High Sierra 10.13.3 beta 1 til Mac-testere også.