5 bemærkelsesværdige nye funktioner kommer til macOS high Sierra

macOS High Sierra er ikke nødvendigvis en kæmpe feature packed system software release, og i stedet har det til formål at forbedre og forbedre den overordnede oplevelse af Mac operativsystemet. Men det betyder ikke, at der ikke er nogle spændende nye funktioner og ændringer, der kommer til MacOS 10.13, når det debuterer om efteråret.

Lad os gennemgå en håndfuld af nogle af de mere bemærkelsesværdige funktioner, der kommer til Mac'en med MacOS High Sierra.

1: Under hætten: AFPS-filsystem, bedre grafik, VR-support

Nogle af de vigtigste MacOS High Sierra-funktioner er helt under hætten.

Dette omfatter alle nye APFS-filsystemer, der tilbyder indbygget kryptering og dramatisk forbedret hastighed til opgaver som filkopiering og størrelsesberegning hurtigere end nogensinde før.

Der er også indbygget support til bedre videokompression, understøttelse af ekstern GPU-hardware og support til Virtual Reality. Den forbedrede Metal 2-arkitektur og VR-understøttelse bør især værdsættes af spillere.

2: Safari Tilpasninger og forbedringer

Safari har nu en funktion for Safari-indstillinger, som giver dig mulighed for nemt at ændre steddata, kamera, mikrofon, sporing, sidezoom og tekststørrelse, automatisk afspilning af medier og meget mere, pr. Webside. Dette er perfekt, hvis du besøger et websted eller to med mikroskopiske skrifttypestørrelser og finder dig konstant forøget tekststørrelsen i Safari, da du nu kan indstille den en gang til den webside, og den overføres ikke andetsteds.

Du kan også bruge en vedvarende læserfunktionsfunktion, der gør det muligt at gennemse internettet i læserfunktionen hele tiden, hvilket giver en fjernet visning af websider og kan medvirke til at reducere brug af båndbredde og rod.

Åh og Safari stopper også automatisk og tavler auto-afspilningsvideoer, og det sigter mod at forhindre nogle af de sporingsfunktioner, der findes på internettet via forskellige tredjepartstjenester.

3: Siri forbedringer til Voice, og skriv til Siri

Siri får forbedringer af talekvalitet og intonation, ligesom i IOS 11.

Siri på Mac får også type til Siri-understøttelse, så brugerne kan søge og kommandere Siri ved hjælp af tekstkommandoer og indtastning snarere end talekommandoer.

4: iCloud Fildeling

Du kan nu nemt dele enhver fil, der er gemt i iCloud Drive, med andre via et klikbart link, hvem kan derefter redigere og foretage ændringer i et delt dokument eller en fil.

Det er som om, hvordan Mail Drop-funktionen fungerer, medmindre det er med nogen fil overhovedet, og den kan fås direkte fra aktiearkene i Mac OS.

5: Mailforbedringer og Mail Split Screen Mode

En ny Mail app-skærmvisning giver dig mulighed for at sammensætte en ny e-mail eller svare på en e-mail i et panel lige ved siden af ​​indskriftsadministrationsskærmen. Dette er en dejlig funktion for dem, der bruger Mail app i fuldskærmstilstand på Mac.

Mail app optager også meget mindre lagerplads, så hvis du har masser af e-mails gemt, vedligeholdt og arkiveret på din Mac, skal det tage mindre lagerkapacitet på selve Mac'en.

Vent, hvad er aftalen med navnet MacOS High Sierra?

Navngivningskonventionen for MacOS High Sierra har forvirret nogle brugere, men navnet skal ikke være udenlandsk for indbyggerne i Californien (som også er hvor Apple's hovedkontor ligger). Dybest set er High Sierra en reference til de højere højdepunkter i Sierra Nevada bjergkæde i Californien.

Så hvad betyder navnet High Sierra? Som Apple tidligere har gjort, betyder navnet sandsynligvis, at denne version af Mac OS er en raffinementsløsning, så High Sierra er Sierra, hvad Snow Leopard var for Leopard, Mountain Lion var til Lion, og El Capitan var til Yosemite.

MacOS High Sierra er nu tilgængelig som en beta til download, men langt størstedelen af ​​brugerne serveres bedre og venter til efteråret til den endelige udgivelse stilles til rådighed. Det er værd at gennemse MacOS High Sierra-kompatibilitetslisten, men kort sagt, hvis din Mac kører Sierra, kan den også køre High Sierra.