Sådan stopper du meddelelser Lydeffekter afspilles i Mac OS X

Med Messages-appen på Mac'en, der nu kan sende og modtage SMS-beskeder sammen med iMessages fra iPhone, blandt andet konfigurerede chatprotokoller, er det nemt at holde kontakten, men det er også nemt at blive overvældet eller irriteret af lyden af ​​indgående meddelelser, mens du forsøger at gøre andet arbejde på computeren. Mens du kan deaktivere advarselslyde fra Notification Center, eller skift ikke forstyrr tilstand til en universel lettelse fra alle advarsler på Mac, er en mere hensigtsmæssig løsning at deaktivere de lyde, som meddelelser til OS X gør.

Deaktiver alle lyde fra meddelelser på Mac

Slukning af ALLE meddelelser til Mac lydeffekter dæmper hele applikationen og alle interaktioner inden for den, herunder at sende og modtage meddelelser, lyde ny lyd, og hvad andre lydeffekter er lavet af applikationen. Dette gøres via apps præference panel og er en hurtig indstillinger skifte:

  1. Fra meddelelsen Meddelelser til Mac skal du trække ned i den primære "Meddelelser" -menu og vælge "Indstillinger"
  2. Fra fanen Generelt skal du fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet for "Afspil lydeffekter"
  3. Luk præferencepanelet som sædvanligt, og nyd din nylige tavse Messages for Mac messaging-klient

Dette er at foretrække at forstyrre ikke af nogle få grunde; det stopper ikke advarslerne fra andre applikationer, og det stopper ikke meddelelsen om nye meddelelser, der ankommer til Mac, og du får stadig det lille ikonskilt, når en ny besked venter - det sætter en stopper for al den auditive støj, der kommer fra applikationen vedrørende enhver messaging begivenhed.

Husk, at hvis det kun er en enkelt samtale, der forårsager en ruck, kan du altid vælge at slå lyden af ​​en bestemt samtale i Mac Messages-appen, som vil anvende lyden, der muterer specifikt til den tråd, om en enkelt kontakt eller en gruppechat det fungerer det samme. Eller hvis de bare er en forfærdelig person eller en uopfordret messager, kan du blokere denne afsender direkte fra nogensinde at få fat i dig igen.