Hvordan tilføjer jeg filer til USB-flashdrevets rod?

Et USB-flashdrev er et holdbart og bærbart drev, der kan rumme mange gigabyte data på trods af at det kommer i en lille pakke. Fordi det er forudformateret af producenten, kan USB-flashdrevet bruges med en pc eller en Mac-computer med samme lethed. Tilføjelse af filer til det åbne rum eller "root" på et USB-flashdrev er en nem procedure, der gøres endnu mere bekvem af, at stikket er en permanent del af drevet og derfor ikke kan gå tabt.

Trin 1

Sæt stikket på USB-flashdrevet i en USB-port på computeren. Vent på, at ikonet for USB-flashdrevet vises på computerens skrivebord.

Trin 2

Dobbeltklik på ikonet for USB-flashdrevet for at åbne et vindue, der viser dets indhold.

Trin 3

Træk en fil eller filer fra computerens harddisk til et tomt rum i USB-flashdrevets vindue på skrivebordet. Vent, mens filen eller filerne kopieres til det åbne rum eller "rod" på USB-flashdrevet.

Trin 4

Klik på den røde knap øverst til venstre for at lukke vinduet, hvis du bruger en Mac eller på "X" øverst til højre, hvis du bruger en pc.

Træk ikonet for USB-flashdrevet til papirkurven, hvis du bruger en Mac, eller højreklik på ikonet for USB-flashdrevet, og vælg "Skub ud", hvis du er på en pc. Fjern USB-flashdrevet fra USB-porten på computeren.