Sådan spiller du spil til gavekort og priser

Onlinespil er en populær måde at bruge tiden på. Fans af klassikerne som solitaire, mah jong og freecell kan nu forkæle sig med at spille deres yndlingsspil, mens de tjener en lille bonus. Mange online spilsider tilbyder incitamenter til at spille spil. For hvert spil du spiller, optjener du poletter, mønter eller godbidder, som senere kan indløses til deltagelse i spændende præmietegninger til emner som kontanter, elektronik, gavekort og mere.

Vælg et af de mange online spilsider, der tilbyder præmier for at spille. Et par gode sider til at begynde med er Pogo.com, IWON.com og GreatDayGames.com. Opret en konto på dit valgte sted, eller opret konti på flere, og spred dine præmieindgange.

Gennemgå procedurerne for at vinde kontanter og gavekort. Hos GreatDayGames bliver du belønnet med "godbidder" for at klare sig godt i deres spil. Hos IWON tjener du mønter for at spille kvalificerede spil, og med Pogo tjener du poletter. Dine godbidder, mønter eller tokens kan derefter handles til poster i præmietegninger.

Spil dine favoritspil for at optjene godbidder, mønter eller poletter. Spar din indtjening efter behov for at indtaste tegningerne til præmier, du er mest interesseret i.

Gennemse præmietilbudene og indsend dine bidrag. IWON og Pogo tilbyder månedlige og ugentlige konkurrencer. IWON tilbyder også en årlig gave, mens Pogo afrunder sine tilbud med en lille daglig pengepræmie. GreatDayGames er stedet at gå til gavekort og andre præmier såsom spil, der kan downloades.

Tips

Vælg en præmie, som du er mest interesseret i, og fokuser på at optjene de nødvendige point for at indsende flere bidrag og øge dine chancer for at vinde.