Sådan programmeres en betjent alarm-fjernbetjening

Det er muligt at programmere fjernbetjeningen til betjent alarm uden at skulle tage den tilbage til installationsteknikeren, der først anbragte systemet i din bil. Du bliver nødt til at have en trykknapfjernbetjening tilsluttet til hovedtransceiverens "Blue Pin2 Port" for at få adgang til systemets "Lær rutine" til programmering. Du skal også have din bilnøgle tilgængelig, fordi programmering kræver, at tændingen placeres i forskellige positioner. Du kan programmere din betjent alarm-fjernbetjening på fem minutter eller mindre.

Trin 1

Åbn en af ​​køretøjets døre, og drej tændingen ved hjælp af bilnøglen til positionen "Kør". Kontroller, om kuppellampen tændes. Sørg for, at kuppellampen er indstillet til den position, hvor den tænder lyset, når døren åbnes, da der normalt er tre indstillinger: en til "Til", en til "Fra" og en til, når en dør åbnes.

Trin 2

Tryk på betjent fjernbetjeningsknap for at få adgang til den kanal, du vil programmere: en gang for "Til / frakobl", to gange for "Trunk Release" og tre gange for "Remote Start." Betjeningsknappen er normalt placeret under førerens sidepanel, og den skal trykkes inden for 15 sekunder efter åbning af døren. Trykknappen kan også installeres under kickpanelet.

Trin 3

Tryk endnu en gang på betjeningsknappen, og vent på at høre en kvidrende eller en lydende lyd. Hvis du ikke hører nogen af ​​disse lyde, kan din bil muligvis have en jumper installeret, der har slået betjent programmeringsfunktion fra. Se dit køretøjs instruktionsmanual for at lære, hvordan du indstiller betjent programmeringsfunktion til "Til" position. Bliv ved med at holde betjentknappen nede, mens du fortsætter til næste trin.

Trin 4

Sådan programmeres en betjent alarm-fjernbetjening

Tryk på knappen på den håndholdte betjent fjernbetjening, som du vil tildele en bestemt betjent kanal. Hvis du vil programmere flere fjernbetjeninger, skal du gentage dette trin for hver af dem. Hvis du programmerer fire eller flere fjernbetjeninger, slettes den gamle programmering.

Slip betjentknappen, og gå ud af køretøjet. Din håndholdte fjernbetjening er nu klar til brug.