"Virtual Villagers: A New Home" Tech Point Cheats

"Virtual Villagers: A New Home" er den første rate i Virtual Villagers-serien, et computersim-spil, der gør spillerne ansvarlige for deres egen castaways-stamme. Spillere skal overvinde gåder og overlevelsesudfordringer for at holde deres landsbyboere fodret, deres befolkning vokser og deres stamme glade. Tekniske point er et vigtigt element i spillet, der bruges til at købe meget nødvendige opgraderinger, der gør det muligt for spillet at komme videre. Optjening af tekniske point er en langsom, kedelig proces, men der er snyderi og tip, der gør det lettere for spillerne at få de point, de har brug for.

Speed ​​Cheat

Ved at få tiden til at bevæge sig hurtigere inde i spilverdenen, vil du samle tekniske point meget hurtigere. Du kan snyde spilhastigheden og tvinge verden til at bevæge sig hurtigere ved at ændre datoen på din computers ur. Åbn spillet, og tildel en til tre landsbyboere til at arbejde ved forskningsbordet. Luk spillet, skub computerens ur frem en time, og tiden bevæger sig fremad i spillet. Når spillet åbnes igen, har du akkumuleret mange tekniske point. Overvåg fødevareforsyningen nøje og bevæg langsomt tiden fremad for at undgå ved et uheld at dræbe syge og sultende landsbyboere.

Tech Points snyderi

Brug en snydekode for at få et ubegrænset antal tekniske point. Under gameplay skal du skrive "techpoint" (ingen anførselstegn), og du har så mange tech-point, som du har brug for til ethvert projekt, du ønsker. Tech-point bruges på tech-skærmen, som er tilgængelig via værktøjslinjen i bunden af ​​skærmen. Snydet skal ikke indtastes, før spilleren starter en ny spilsession.

Tip til opgradering

Brug tech-point på opgraderinger, der får point til at akkumulere endnu hurtigere. Få adgang til tech-træet gennem "Tech" -indstillingen i menuen for at bruge tech-point. Fremfør videnskabskompetencen til niveau 3 for at få tekniske point så hurtigt som muligt gennem normal gameplay. Husk at for at indsamle tekniske point skal du have mindst en landsbyboer, der arbejder ved forskningsbordet.

Forskningstip

Tildel ikke hver eneste landsbyboer til at arbejde ved forskningsbordet for at samle tekniske point hurtigere. Overfyldning af bordet vil kun forvirre landsbyboere; de holder op med at arbejde og vandrer væk fra bordet oftere. Hold ikke mere end tre landsbyboere til enhver tid ved bordet for at holde overbelægningen nede på et minimum. Med færre arbejdere vil forskere være mere fokuserede, og du får hurtigere tekniske point.