Hvordan kan jeg opdatere min musdriver?

Windows inkluderer et antal drivere til perifere enheder såsom mus, tastaturer og højttalere, der opdateres via Window Update. Der er dog visse omstændigheder, hvor du muligvis selv skal opdatere dine musedrivere, f.eks. Hvis din mus ikke fungerer i et spil eller et program. Opdatering tager ikke meget tid og kan forbedre ydeevnen for din mus.

Trin 1

Find driveren til musen. Besøg producenten af ​​musen. Opdaterede drivere findes normalt på websiderne Support eller Download. Normalt vælger du musemodellen og derefter operativsystemet. Den relevante fil vises, som du kan downloade.

Trin 2

Download filen ved at klikke på den, og accepter om nødvendigt servicevilkårene. Når download starter, skal du vælge et sted, hvor filen skal gemmes.

Trin 3

Pak filen ud. I mange tilfælde vil driverne være indeholdt i en komprimeret fil, eller det kan være en eksekverbar fil. Hvis filen er zip, skal du bruge et komprimeringsværktøj som PZUnzip eller WinRar til at udpakke filerne til en ny mappe. Hvis det er en eksekverbar fil, skal du bare dobbeltklikke på filen, og de komprimerede filer ekstraheres automatisk.

Trin 4

Åbn "Enhedshåndtering". I Windows Start-menu skal du skrive "Enhedshåndtering" i søgefeltet. Fra resultaterne skal du klikke på "Enhedshåndtering" for at åbne den.

Klik på "Mus", og vælg den mus, du vil opdatere. Højreklik på den, og vælg "Opdater driversoftware." Vælg "Gennemse min computer efter driversoftware." Gå til det sted, hvor du udpakkede driverfilerne, og vælg den relevante fil. Klik på "OK" for at anvende opdateringen. Du skal muligvis genstarte computeren, hvis Windows bliver bedt om det.