TracFone-hemmeligheder

En TracFone fungerer anderledes end mange andre mobiltelefoner, idet brugeren køber tid på forhånd i stedet for at underskrive en kontrakt. Dette eliminerer skjulte afgifter, roaminggebyrer og kreditchecks. Kunden betaler kun så meget tid, som han har brug for. Når han foretager et opkald, bruger han eller bruger sine minutter. Ud over at få grundlæggende mobiltelefontjeneste kan TracFone-ejere udnytte nogle gavnlige programmer bare ved at kende et par praktiske "hemmeligheder".

International langdistance

TracFone-ejere kan foretage internationale opkald til snesevis af lande rundt om i verden til de samme omkostninger som for at foretage lokale opkald. I nogle tilfælde kan du ringe til mobiltelefoner i andre lande, men i andre tilfælde kan du kun ringe til fastnet. Det officielle TracFone-websted har en liste over, hvilke lande der kan ringes til under dette program, herunder hvilke du kan ringe til med mobiltelefoner. Listen opdateres regelmæssigt, da TracFone tilføjer lande.

For at ringe til et internationalt nummer skal en bruger først ringe til et TracFone-adgangsnummer. Dette fører opkaldet ind i en telefonmenu, der giver rutevejledning. Efter en kort ventetid er opkaldet forbundet. For at gøre det lettere at oprette forbindelse kan du gemme adgangsnummeret som et hurtigopkaldsnummer. Alle TracFones kan bruge denne service, så der er ikke behov for brugere at tilmelde sig igen. Nye brugere skal vente 48 timer på, at tjenesten er tilgængelig for dem.

Mexico og Canada

Brugere med venner og familie i enten Canada eller Mexico kan ansøge om at få udstedt lokale numre for forskellige regioner i disse to lande. For eksempel, hvis en TracFone-bruger i USA har slægtninge i Mexico City, kan han anmode om et nummer til sin TracFone, der er lokalt i Mexico City. Han kan derefter give dette nummer til sin familie i Mexico City. Når de ringer til dette nummer, foretager de et opkald, der er lokalt for dem, men det ringer til brugerens TracFone i USA. Dette erstatter ikke det originale TracFone-telefonnummer, men er i stedet programmeret i telefonen som et andet nummer.

TracFone-ejere kan få op til tre forskellige numre for enten Mexico eller Canada, udstedt til brugeren uden omkostninger. Dette betyder, at hvis den ovenfor beskrevne bruger også har venner eller familie i Mazatlan og Cancun, kan han også anmode om yderligere lokale numre for disse områder. Prisen for den, der ringer op, er den samme, som det ville være at ringe til dette nummer, hvis det var inden for oprindelseslandet. Det indgående opkald på TracFone bruger det samme antal minutter som ethvert andet opkald, inklusive et lokalt.

Dobbelt minut

Forudbetalte minutter kan købes til TracFone gennem detail- og rabatbutikker samt online via TracFone-webstedet. Omkostningerne pr. Minut går ned, da antallet af købte minutter ad gangen stiger. Dobbeltminutkort er også tilgængelige. Disse kort fordobler minutterne af alle minutkøb i en periode, normalt et år.

En af de bedste måder at få en god handel på få minutter er at købe en af ​​de specielle TracFone-tilbud fra webstedet. Selvom de nøjagtige funktioner i tilbudene kan variere, kan en kunde typisk købe en TracFone, der har fordoblet minutter i livet for under $ 20, inklusive forsendelse. Alle minutter, der føjes til den telefon, fordobles automatisk.