Se øjeblikkeligt alle tastaturgenveje til Mac Apps med CheatSheet

Der er så mange tastaturgenveje i hele Mac OS X, og det er utallige tredjepartsapps, at det er nemt at glemme dem eller gå tabt med at prøve at huske havet med tastetryk for hver app. Det er her, hvor CheatSheet vil gøre dit liv lettere, det er et lille gratis program, der sidder i baggrunden og venter på at blive indkaldt fra enhver app for øjeblikkeligt at vise alle tastaturgenveje til den pågældende applikation.

  • Få CheatSheet gratis fra Media Atelier (kræver OS X 10.7 eller nyere)

Når du har downloadet CheatSheet, skal du placere det i / Programmer / mappe og starte appen. Nu fra enhver applikation skal du holde kommandotasten nede i nogle få sekunder for at kalde listen "Cheat Sheet" over alle tastaturgenveje til den pågældende app. Dette giver dig mulighed for hurtigt at se selv de mest uklare genveje, der ellers ville blive begravet dybt inde i en undermenu et eller andet sted.

Her er en hurtig video, der viser CheatSheet i brug med Google Chrome og TextEdit:

Hurtige fejlfindingstips: Hvis nogle apps ikke reagerer på genvejstasten, kan du genstarte disse apps eller forsøge at frigive og holde kommandoen igen, og den skal aktiveres. Også hvis du har glemt betydningen af ​​Mac-tastatursymboler, kan det være en god tid at gennemgå dem virkelig hurtigt.

Min eneste klage over CheatSheet er, at da det kører i baggrunden, skal du bruge noget som Activity Monitor til nemt at holde op med det. Hvis du har et valgfrit menupunkt til at indkalde cheatarket til den aktive applikation, giver du lidt kontrol over grundlæggende indstillinger som responstid, og det er et godt valg at have en hurtig måde at afslutte CheatSheet på, men det er en gratis app, der er meget nyttig. som det er så kan vi virkelig ikke klage for meget.

Uanset om du er en længerevarende Mac-bruger eller helt ny på platformen, er du praktisk taget garanteret at finde CheatSheet nyttigt. Få det nu og tak mig senere.