8 Skrivningstips til iPad og iPhone, som alle skal vide og bruge

At lære at skrive godt på touchscreen-tastaturerne i iOS, som vi alle bruger på iPhone, iPad og iPod touch, kan tage lidt tid. For at fremskynde denne proces og forbedre berøringstyping er her en håndfuld gode tip til at gøre indtastning på iOS virtuelle nøgler meget lettere og hurtigere. Nogle af disse vil du sikkert vide og måske allerede bruge, og nogle vil du sikkert ikke, men alle er meget værd at lære og mestre.

1. Adgang til særlige tegn

At trykke på og holde på mange normale bogstaver vil i stedet vise deres specialtegnversioner.

2. Opret skrive genveje til ofte brugte sætninger

IOS giver dig mulighed for at indstille genveje til automatisk at udvide til større blokke med tekst eller ord. Hvis du ofte skriver ting som "på vej" eller "Jeg er ked af at jeg har glemt din fødselsdag, kan jeg komme hjem nu", du kan indstille en genvej som 'omw' eller 'srybday' og det vil udvide til den fulde sætning . Sådan oprettes og indstilles genveje:

  • Åbn indstillinger og tryk på "Generelt" efterfulgt af "Tastatur"
  • Tryk på "Tilføj ny genvej" og indtast den fulde sætning og derefter genvejen, efterfulgt af "Gem"

3. Skriv klodset og stole på software

I modsætning til et traditionelt tastatur er iOS virtuelle tastaturer meget tilgivende. Mellem auto-korrekt og de skjulte nøgler kan du komme væk med at være ret klodset med din skrivning, og ordene bliver som regel stadig nøjagtige og stavede korrekt takket være den intelligente software. Dem, der er hurtigste til at skrive på virtuelle tastaturer, bruger dette til deres fordel, og det virker.

4. Tryk på, Hold og Træk

Dette er en sekvens, der gør at skrive i iOS så meget lettere, at det skal være nødvendigt at lære for alle iPhone og iPad brugere. Det går som dette; i stedet for at trykke på en sekvens, tryk en gang og hold, træk til tegnet og slip derefter. Her er et eksempel på, hvornår du vil skrive et specialtegn eller et nummer:

  • Tryk og hold på knappen ". 123", fortsæt med at holde den nye skærm og træk over til tegnet, du vil skrive, slip, når du hoveres over det tegn for at skrive det

5. Hurtige apostrofer med tryk og hold

I lighed med det forrige tip kan du få adgang til to skjulte apostrofer på iPad tastaturer ved at trykke på og holde på! og? nøgler, den! nøglen afslører en enkelt apostrof 'og. nøglen afslører dobbelt apostrof "

6. Dobbelt-tryk mellemrumstasten for at indsætte en periode

I stedet for at manuelt trykke på periodens nøgle, skal du bare trykke mellemrumstasten to gange i slutningen af ​​en sætning. Alle ved det allerede, ikke? Hvis ikke, vænne sig til det, er det en stor forskel at skrive på de virtuelle nøgler.

7. Caps Lock

Dobbeltklik på skift-tasten for at aktivere CAPS LOCK. Før iOS 5 måtte dette aktiveres separat.

8. Opdel iPad-tastaturet

Formentlig det bedste tip til at skrive på iPad-tastaturet, mens du holder enheden med to hænder, skal du bare trykke og holde på tastaturikonet nederst til højre og trække op for at dele tasterne. Gør det samme, men træk ned for at slutte dig til keyboardet igen. Vi har dækket dette før og minder os om igen, det er så godt.

Har du andre typer tip til iOS tastaturerne? Lad os vide i kommentarerne og tjek et par flere tip til at forbedre skrivningen på iPad ved hjælp af ting som et eksternt tastatur og diktat.