Sådan downloades en FLAC-musikfil

FLAC er et tabsfrit lydformat, der bruges til at downloade musik fra Internettet. Det giver en download af cd-kvalitet, langt bedre end en MP3-fil. Du har ikke brug for nogen specielle programmer for at downloade FLAC-musikfiler til din computer, men du har brug for FLAC-konverteren for at konvertere FLAC-filer til WAV (* .wav). WAV-filen opretholder lydsporets lydintegritet.

Trin 1

Download de ønskede FLAC-musiknumre. Normalt kommer FLAC fra en musiker eller et pladeselskabsside, der giver dig mulighed for at downloade musik direkte fra selve webstedet.

Trin 2

Gå til FLAC-download-siden (linket findes i ressourcer).

Trin 3

Klik på download til dit operativsystem. Når du er færdig med at downloade, skal du dobbeltklikke på den downloadede fil for at starte installationsguiden. Følg det korte sæt anvisninger for at fuldføre installationen.

Trin 4

Åbn FLAC-softwaren. Et lille vindue vises midt på skærmen. Klik og træk FLAC-filerne ind i vinduet, og vælg en outputplacering nederst på skærmen.

Klik på "Uddrag" for at udtrække FLAC-formatet til WAV. Et nyt vindue vises med status for de forskellige filer. Hver fil udpakkes en ad gangen. Når den er færdig, angiver en lille besked nederst i udvindingsvinduet, at processen er afsluttet. Du kan nu lytte til WAV-musikfiler.