Sådan repareres et dødt bærbar batteri

Bærbare computere værdsættes for deres bærbarhed og nytte på farten, men et svigtende batteri kan hurtigt fjerne enheden fra enhver form for bærbarhed eller udvidet anvendelighed. Desværre, som alle genopladelige batterier, mister din bærbare computers batteri evnen til at holde en opladning over tid og gentagen brug. Til sidst kan et batteri, der en gang kunne vare i 5 til 6 timer, muligvis kun holde en opladning på tyve minutter eller deromkring. Der er et par muligheder for at presse mere liv ud af dine batterier, selvom din bedste mulighed i sidste ende simpelthen kan være at udskifte dem.

Ændring af dit eksisterende batteri

Trin 1

Fjern batteriet fra bagsiden af ​​din bærbare computer.

Trin 2

Åbn batteriet ved forsigtigt at skrue skruerne, der findes på kappen, af.

Trin 3

Find de små lithium-ion-battericeller indeni. De skal have omtrent samme størrelse som et dobbelt-A-batteri. Dette er de celler, der leverer strøm til din computer. Over tid bliver kemikalierne i disse batterier mindre effektive til at lede elektricitet som et resultat af gentagne gange at modtage og aflade en elektrisk strøm. Fjern forsigtigt disse batterier under hensyntagen til deres spænding.

Trin 4

Find en passende leverandør til udskiftning af lithium-ion-celler. Du kan vælge celler med en højere milliampacitet for øget batterilevetid, men husk at batterierne skal have samme størrelse og spænding.

Trin 5

Fjern de gamle celler fra batteriet, og placer de nye celler i det samme hus. Sørg for, at batteriets polaritet er den samme som de gamle celler.

Lod de nye celler i forbindelsesledningerne til batteriet. Vær forsigtig ved lodning af disse celler, da det er muligt for batterier at eksplodere, når de udsættes for høj varme, eller når deres kappe er brudt. Når cellerne er loddet ordentligt, kan du lukke batterikabinettet op. Hvis denne procedure udføres korrekt, skal batteriet nu fungere som nyt. Se "Laptop Battery Hack" -videoen i ressourceafsnittet for mere information.