Afinstaller Akamai Download Manager og com.akamai.client.plist

Hvis du har downloadet noget fra Adobe for nylig, har du muligvis installeret Akamai Download Manager utilsigtet. Akamai er et nyttigt indholdsleveringsnetværk (i hvert fald til internettet), men af ​​en eller anden grund er Akamai Download Manager, der bruges og pakket med Adobe-software, ofte haywire på en Mac med brugspiger og tilfældige internetforbindelsesforsøg, der virkelig kan bremse ting ned.

Du kan typisk identificere dette ved at kigge i Console loggen for ting som:
9/30/10 6:24:03 AM com.apple.launchd.peruser.50186 (com.akamai.client.plist) Throttling respawn: Will start in 10 seconds
9/30/10 6:24:13 AM com.apple.launchd.peruser.50186 (com.akamai.client.plist12013) Bug: launchd_core_logic.c:4103 (23932):13
9/30/10 6:24:13 AM com.apple.launchd.peruser.50186 (com.akamai.client.plist12013) posix_spawn("/Applications/Akamai/loader.pl", ...): No such file or directory
9/30/10 6:24:13 AM com.apple.launchd.peruser.50186 (com.akamai.client.plist12013) Exited with exit code: 1

Den enkleste måde at stoppe Akamai Download Manager og noget mærket som 'com.akamai.client.plist' i dine Console logs er at fjerne plist fil og applikation. Programmet kan installeres på forskellige steder, så prøv først at køre denne kommando i Terminal først:
/Applications/Akamai/admintool uninstall -force
Forhåbentlig vil dette afinstallere alt. Hvis det ikke virker, skal du slippe af med plistfiler og applikationer selv. Plistfilen er placeret på:
~/Library/LaunchAgents/com.akamai.client.plist
og ansøgningen er normalt placeret på:
/Applications/Akamai Download Manager
Jeg har slettet begge disse og har ikke haft nogen problemer siden. Husk, at hvis du bare sletter Akamai Download Manager-applikationen, fjernede du ikke plistfilen, og den vil nok stadig indlæse og give dig hovedpine.

Hvis du tøver med at slette filerne, kan du også bare forhindre, at plistfilen indlæses på din Mac ved at indtaste følgende i kommandolinjen:
launchctl unload -w ~/Library/LaunchAgents/com.akamai.client.plist

Jeg ved ikke om nogen andre, men jeg er altid irriteret, når jeg vil installere en applikation og 15 ekstra pakker kommer med den, som derefter går haywire. Jeg husker de gode gamle dage, når du installerer en applikation, og du vil kun få en ansøgning. Adobe er blevet en gentagelsesbror ved at installere tilfældig nonsens sammen med deres produkter på det seneste, og det er ret frustrerende, jeg håber, at de hurtigt tilpasser denne politik.