Sådan finder du en kort i en telefonlinje

Når din telefonlinje kortere, kan det være en stor ulempe. Heldigvis er der nogle trin, du kan tage for at identificere placeringen af ​​den korte. Men hvis du har minimal erfaring med elektronik, er det muligvis ikke sikkert for dig at diagnosticere individuelle linjer eller selv udskifte shorts i det elektriske system.

Trin 1

Tilslut en anden telefon, helst en telefon med en ledning, for at sikre, at den korte ikke kun er din originale telefon. Brug af en telefon med ledning kan også nulstille nogle systemer og eliminere problemet.

Trin 2

Sæt telefonen i andre telefonstik i dit hus for at se, om den korte er lige i det telefonstik, du brugte. Hvis problemet fortsætter, kan du være sikker på, at det er ud over den eneste forbindelse.

Find den udvendige testboks, hvor linjen fra telefonen forbinder til dit hus. Tag stikket ud af den udvendige linje, og sæt det i din telefon. Prøv at foretage et opkald fra din telefon. Hvis telefonen fungerer, er problemet inde i dit hus. Hvis ikke, er problemet eksternt, og telefonselskabet bliver nødt til at rette det.