Sådan oprettes et websted gratis i Hotmail

Et gratis websted i Hotmail giver dig chancen for at fortælle andre mennesker, hvem du er, og tilpasse dit eget personlige rum. Uanset om du vil få venner, holde kontakten med familien eller endda promovere dine forretningsaktiviteter, giver Hotmail og Windows Live "Spaces" dig mulighed for at tilføje fotos, musik, blogs og andet indhold, der kan tilpasses, så det passer til dine behov.

Sætte op

Trin 1

Gå til Hotmail.com og log ind med dit Windows Live ID og din adgangskode. Klik på rullemenuen "Mere" øverst på din Hotmail-konto. Klik på "Mellemrum".

Trin 2

Klik på "Opret din plads" for at komme i gang med at oprette et gratis websted.

Trin 3

Klik på ikonet "Vælg webadresse". Indtast den webadresse, du vil have, og klik på "Tjek tilgængelighed" for at se, om adressen er blevet taget. Klik på knappen "Gem", når du har fundet et tilgængeligt underdomænenavn til dit gratis Hotmail-websted.

Trin 4

Klik på "tilpas dit rum" for at begynde at redigere dit gratis websted. Vælg indstillingen "Moduler" i feltet "Tilpas". Klik en gang på hvert af modulnavne (f.eks. Gæstebog, radio, vejr osv.) For enten at gøre det synligt eller fjerne det fra dit websted.

Trin 5

Vælg det tema, du vil have dit websted til at vise. Klik på "Temaer" i feltet "Tilpas". Klik en gang på et tema for at tilføje det til dit websted. Skift dit websteds tema på denne måde når som helst du vil ændre det.

Trin 6

Vælg layoutet til dit websted. Vælg indstillingen "Layout" i feltet "Tilpas". Klik på din ønskede layouttype for at ændre, hvor og hvordan modulerne vises på dit websted.

Klik på "Avanceret" i "Tilpas" -boksen. Skift standardindstillinger såsom skrifttype og linkfarver, skrifttype og størrelse og baggrundsfarver og billeder. Klik på hvert afsnit i feltet "Avanceret" for at ændre disse indstillinger for dit websted. Klik på knappen "Gem" i øverste højre hjørne af feltet "Tilpas" for at gemme dine indstillinger.

Redigering af dit websted

Trin 1

Klik på "Rediger" i feltet "Titel og tagline". Indtast navnet på dit websteds titel. Vælg indstillingerne for dit websteds farve, skrifttype og justering. Gentag denne proces for taglines på dit websted, eller lad tagline-sektionen være tom, hvis du ikke vil have en underoverskrift, der vises under titlen. Klik på "Gem", når du er færdig.

Trin 2

Føj en blog til dit websted. Klik på "Tilføj blogindlæg" for at tilpasse din blog. Indtast titlen på dit blogindlæg, og vælg den relevante kategori. Tilføj tekst, fotos og / eller videoer i blogindtastningsfeltet. Klik på "Udgiv post" øverst på siden, når du er færdig.

Trin 3

Klik på knappen "Del fotos" for at tilføje billeder til dit gratis websted. Klik på "Opret album" for at navngive dit fotoalbum og uploade fotos fra din computer.

Trin 4

Føj tilpassede lister til dit websted med dine yndlingsinternetwebsteder, film, bøger, musik eller andre præferencer. Klik på knappen "Tilføj en liste" for at redigere din liste. Indtast et navn og en beskrivelse til din liste. Klik på "Gem". Indtast hvert listeelement, og klik på "Næste". Tilføj en beskrivelse for hvert listeelement for at informere dine besøgende om, hvad din liste handler om.

Rediger din profil for at tilføje vigtige oplysninger, som du gerne vil dele med andre. Klik på "Rediger profil." Klik på hvert af profilafsnittene, såsom Arbejdsinfo, Uddannelse og Om for at ændre dets indhold. Klik på "Gem" i hvert afsnit, når du er færdig.