Sådan konverteres VHS til DVD ved hjælp af Panasonic

Panasonic fremstiller DVD / VCR combo-enheder, der er i stand til at optage blanke mediediske eller VHS-bånd. En praktisk dubbingsfunktion med et tryk gør det muligt at kopiere VHS-bånd automatisk til DVD. Båndet begynder afspilning, og DVD-brænderen begynder at optage på disken, som afsluttes og skubbes ud, når den er færdig. Gamle VHS-bånd, der bliver sprøde med alderen, kan kopieres til langvarige DVD'er uden nogen af ​​de yderligere trin, der er forbundet med at konvertere bånd til disk på andre måder, såsom at forbinde en videobåndoptager til en computer.

Trin 1

Indsæt et VHS-bånd i frontlæsserummet på videobåndoptageren på Panasonic-komponenten. Skub båndet fremad eller tilbage til startpunktet for optagelse.

Trin 2

Tryk på knappen "Skub ud" ved siden af ​​DVD-optagerbakken, og placer derefter en tom DVD i bakken, og luk. Ordet "Start" begynder at blinke på LCD-skærmen på forsiden af ​​enheden.

Trin 3

Tryk på "DVD" -knappen på komponenten, og hold den nede, indtil meddelelsen "Start" ikke længere blinker. Dette tager cirka tre sekunder ifølge brugervejledningen til Panasonic combo-enhed.

Trin 4

Tryk på knappen mærket "Record" for at begynde at kopiere båndet til DVD. Knappen har en rød cirkel i midten. Statuslyset "Kopi" lyser til højre for knappen "Optag" for at vise, at kopiering er i gang.

Fjern DVD'en fra mediebakken, når den skubbes ud, når optagelsen er færdig. VHS-kassetten skubbes også ud automatisk, når den når slutningen.